Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Visby
Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

Styrelsemöte i Tallunden

Decembermötet

Vi skulle ha haft vårt ordinarie decembermöte men eftersom omständigheterna gör att vi inte får vara mer än åtta stycken inomhus så fick vi tänka ut nåt. Digitalt möte var på förslag men på grund av tekniska problem bl. a. så bestämde vi att ett möte i Tallunden kund bli bra. Kl tio första tisdagen i december samlades vi nästan hela styrelsen, en hade annat uppdrag, skapligt påpälsade. Ordförande Birgitta hade bokat ett bord med fuktiga bänkar så mötet genomfördes mestadels på stående fot. Alldeles intill oss hade vi en hel grupp dagisbarn som grillade korv under glada skratt.
Det stod inte så många punkter på dagordningen, fördelning av almanackor, fördelning av lite andra göromål som ska fixas så här i slutet av året. När det ordinarie mötet var slut dukades glögg och pepparkakor fram och mer informella tankar rådbråkades.
Och eftersom Birgitta snart kliver in bland de som mer eller mindre har haft utegångsförbud under året så passade vi på att uppvakta henne med blomma, champagne och en korg med matiga godsaker. Efter skålande i den alkoholfria glöggen och hurrarop så önskade vi varann god jul och god fortsättning och gick var och en hem till sitt. Det blev ett trevligt avslut på ett mycket konstigt år.


Text: Kraft´n