Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Visby
Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

Trivselträff i oktober

Coranasäkrad trivselträff

Onsdagen den 21 okt hade vi en Coronasäkrad Trivselträff. Ordförande Birgitta hälsade oss femtio deltagare välkomna och informerade oss om kommande aktiviteter.
Därefter hälsade hon Sune Nilsson och hans medhjälpare Lilian Ronander och Agne Andersson välkomna. De stod för dagens underhållning som var en Quiz med 50-60-tals musik där vi skulle lista ut vad låten hette eller vem som framförde den. Som följdfråga på varje musikfråga hade de klurat ut allmänbildande frågor. Frågorna var inte helt lätta, några tyckte det var riktigt svårt men de flesta tyckte det var utslagsvisande klurigt. Quizen vanns av ett lag bestående av Bengt-Åke Rundqvist, Thomas Ardin med en bisittare på 36 p tätt följda av två lag på 35 p. Mitt i hölls en paus där vi fick sätta i oss medhavd förtäring.
Efter sammanräkning och prisutdelning samt dragning av lotterier blev det ytterligare information och en liten frågestund.
Birgitta tackade sen för visad uppskattning och önskade en trevlig fortsättning på dagen och hälsade oss välkomna till nästa träff som blir Höstmötet 18 nov där Bertil Almberg står för underhållningen, han kommer att berätta om sitt livs resa på Gotland i en musikkavalkad.

Text: Kraft´n