Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Sätra
Jerry

Jerry

Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

Läs brev från vår ordförande angående Coronaläget

Det mörknar igen…..
Inte bara utanför våra fönster utan även i vår omvärld. Covid-19 sprider sig alltmer och nu måste vi vara försiktiga och inte utsätta oss för onödiga risker!
PRO Sätra kommer att ställa in en del aktiviteter pga detta.

• Eckeröresan den 23/11 har vi redan avbokat
• Canastan på Forellen gör uppehåll from nu tills vidare
• Boulehallen stänger på måndag 16/11 tills vidare så vårt KM blir skjutet på
framtiden.
• Månadsträffen i november ställs in. MEN…..
• Torsdagspromenaderna som utgår från Gavlehov kl 11.00 fortsätter så länge ni
klarar av att hålla avstånd till varandra.

Vad som kommer att hända i december vet vi inte ännu. Vi leker med tanken att kunna träffas utomhus på något sätt i samband med Lucia så vi kan dricka lite glögg och önska varandra en god jul. Där får vi återkomma.
Vi skulle haft ett höstmöte nu i november där vi skulle fastställt budgeten och verksamhetsplanen för 2021. Vad gäller budgeten har vi från PRO centralt fått dispens så att styrelsen själva får bestämma och faktiskt har vi bestämt att vi kör med samma budget nästa år som i år – vilken överraskning? Det innebär att avgiften till PRO Sätra, som ingår i den stora avgiften, blir oförändrad 80 kr/år för 2021.
Verksamhetsplan? Ja, det skulle i så fall vara att se till att vi mår bra och är rädda om oss, tar hand om oss och våra vänner och ser till att vi kan träffas igen så snart som möjligt. Rent formellt så kopierar vi verksamhetsplanen från 2020 till att gälla även 2021 även om vi inser problemen med att planera framåt just nu.

Text: Jerry Dalborg