Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Söderbärke

Månadsmöte Nov

Personer framför träd

.

23/11 2023 Månadsmöte November Budget för 2024

50 personer kom till mötet, har varit kallt i över en vecka i dag plusgrader otroligt halt på alla gårdar och små vägar, säkert många som stannade hemma.

Ordförande Kerstin Enebrink hälsade alla välkomna, kassören Carina Norrlén presenterade budgetn och verksamhetsplan för 2024, den godkändes av mötet. Pro kören under Sigons ledning bjöd på underhållning. Köket serverade kaffe och smörgås mer underhållning av Pro kören.

Anneli presenterade ny resa till Björbo Revyn 3 februari , platser lediga till hockey resan i februari, resan till Änglagård är fullbokad.

Dragning i friskvårdslotteriet Nina skötte det, dragning i vanliga lotteriet Rangvi och Mildred skötte vindstutdelningen.

Kerstin tackade för i dag och rapporterade från senaste styrelsemötet, om ett möte med Chistoffer Nilsson chef för Omsorgen i Smedjebackens kommun och Anna Hane Karlsson Kostchef i Smedjebackens kommun en olycklig rubrik på ett repotage från Hedgården, alla frågetecken och funderingar är utredda. Nästa gång Pro syns är 30 nov. då är det julbord

Nästa möte är Onsdagen 13 dec. kl 13.00 då är det Lucia.

Några bilder från dagens möte.

Önskar ni se budgetetn kontakta någon i Styrelsen.

 

Ordförande i Pro Söderbärke Kerstin Erenebrink Bild C-O Julin

Carina Norlén Kassör i Pro Söderbärke presenterade Budget. Bild C-O Julin

Pro Kören under ledning av Sigon Andersson Bild C-O Julin

Friskvårds ansvarig Nina Blomgren Bild C-O Julin

.