Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Lysekil
Luciatåg från Adolf Fredriks musikklass  Foto: Anneli Nygårds

Luciatåg från Adolf Fredriks musikklasser Foto: Anneli Nygårds

Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

En rolig överraskning

Eva Risberg (studieansvarig) och Dan Larsson (systemförvaltare) på PRO Riks hade planerat ett arbetsmöte med UMG (utbildningsmaterialgruppen) den 14 december. UMG består av Kersti Nilsson från Kungshamn, Gun Dahl från Lysekil, Lena Ottosson från Örebro och Kaija Nyström Uppsala.

Vi träffades redan den 13/12 vid 17-tiden eftersom vi var inbjudna för att delta i luciamingel på kontoret vid Slussplan. Deltagare var PRO:s styrelse, några samarbetspartners och personalen. Firandet inleddes med att ett luciatåg från Adolf Fredriks musikklasser kom och sjöng för oss. Mycket vackert.

Åsa Lindestam, ordförande  Foto: Anneli Nygårds

Åsa Lindestam, ordförande Foto: Anneli Nygårds

Därefter höll Åsa Lindestam (ordförande) tal som handlade om bekymmer med bedrägerier mot äldre och höjda hyres- och matkostnader. Hon informerade om den dialogturne´ till samtliga distrikt som hon genomför tom mars månad. Vidare så tackade hon för året som gått och såg fram emot det kommande året.

Sedan inträffade en riktigt överraskning - Åsa Lindestam kallade fram Kersti, Lena och mig (Kaija var inte närvarande) och informerade om vad vi bidragit med för utvecklingen av PRO:s IT-system. Ex skrivit handläggningsmanualer och uppdragsbeskrivningar som finns på intranätet. Många timmar har det tagit och är helt ideellt. Vi fick var sitt TACK-diplom. En riktig överraskning.

Hela dagen efter hade vi arbetsmöte och gick igenom vilka projekt som var klara, vilka som pågår och vad vi kommer att starta upp nästa år.

Från vänster Eva Risberg, Kersti Nilsson, Dan Larsson, Gun Dahl, Lena Ottosson  Foto: Anneli Nygårds

Från vänster Eva Risberg, Kersti Nilsson, Dan Larsson, Gun Dahl, Lena Ottosson Foto: Anneli Nygårds

Text: Gun Dahl och Kersti Nilsson