Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Kungälv

Grillkväll på Folkets Park 8 juni 2023

Vi har ju upplevt en vår som bjudit på strålande sol varje dag och ingen nederbörd och så var det i dag också när PRO Kungälv samlades i Kungälvsparken för att grilla och ha lite trevligt tillsammans. Det var en underbar ljummen kväll så det var bara att slå sig ner vid borden och
njuta av tillvaron.
Margaretha hälsade alla varmt välkomna till denna grillkväll. Vi blev runt 60 personer som kom till parken för att trivas tillsammans. Hon berättade att vi under andra hälften av augusti planerar en endagarsresa till ”Kontrasternas Göteborg”, vi återkommer!
Vi hade bjudit en gäst till parken nämligen ”Tecknar-Anders” som höll ett litet anförande om lite olika saker. Det handlade bl.a. om hans vindkraftverk, fastighetsaffärer inom kommunen, Sparråsskolan och namn på gator i Kungälv, verkligen olika ämnen men hela tiden lyckades han vitsa till sitt resonemang. När det hela var slut hade han fått ett stort tack från Margaretha och applåder från oss alla och vi hade vi fått oss många goda skratt genom hans förmåga att vitsa med ord i sitt anförande.
Nu var det dags för alla att komma fram och hämta grillat, antingen korv eller hamburgare med bröd och dricka därtill. Efter detta var det dags att plocka fram sin medhavda kaffekorg.
Till sist skulle vi gnugga våra geniknölar genom att gå en liten poängpromenad där vi hittade 12 st kluriga frågor. Tre personer lyckades få 9 rätt så det blev utslagsfrågan som blev avgörande vem som kom etta, tvåa eller trea. Alla fick var sin chokladask.
Margaretha tackade för en trevlig kväll och önskade alla en Trevlig Sommar ! Ni som dansar har ju möjlighet att komma till PRO:s medlemsdanser på Parken nio tisdagar i sommar med start den 13 juni annars ses om inte förr så den 5 september då vi startar upp på Kvarnkullen igen. Varmt välkomna då!
Referat: Lisbeth Samuelsson