Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Vaksala-Danmark

Välkommen till Vaksala-Danmark!

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Vaksala-Danmark. (Vaksala, Årsta, Sävja, Danmark, Vilan, Nåntuna och Funbo)

När är det din tur att vaccineras mot Covid-19 se info från 1177.se
Personlig lockdown

Delta i PRO Vaksala-Danmarks fototävling. Ta bild av VÅREN och skicka till vaksala-danmark@pro.se senast 15/5. Förutom äran kan du vinna PROs skraplott och på den kan du vinna många pengar. Välkommen med ditt eller dina bidrag.

Påminnelse om promenad till Stordammen torsd. 22/4 kl. 13.00. Från Bouleparkeringen alt. Vägbommen Dragonvägen. Eget fika. Välkommen!

Uppsala kommun och Röda Korset erbjuder stöd om man behöver någon att prata med. Ring 018-14 32 17. Samma nummer gäller också om man behöver få hjälp med att handla, göra ärenden på apoteket, rasta hunden m mPDF

Panterboule pga försenad start med vaccinering av Covid 19 iFas 2-gruppen så har vi beslutat att flytta fram tidigast möjliga start 4 veckor till 18 maj. Anmälningstiden för föreningarna har också flyttats fram 4 veckor till den 12 april.

Klicka på +-tecknet så får du mer information

Korvgrillning på Danelid april eller maj. När alla vaccinerats. Vi återkommer med datum.

Promenad Promenad till Stordammen torsdagen 22 april. Samling på parkeringen vid vägbommen Dragonvägen eller på parkeringen vid Boulebanan kl. 13.00. Eget fika.

Den uppskjutna 80+-resan till Lasse Åbergs museum (augusti-september) under förutsättning att vi tillåts resa och träffas. Se kommande medlemsblad.

Digitala studiecirklar? Med tekniskt stöd av ABF. Kom med förslag på ämnen.

Syd-östra staden Kommunstyrelsen har beslutat att förlänga tiden för utställning av den fördjupade översiktsplanen för de sydöstra stadsdelarna till den 6 april. Anledningen är de speciella förut-sättningar som råder på grund av pandemin. Läs mer på www.uppsala.se
Kommande dialogtillfällen: 17 mars kl. 18.00: Chatt med Erik Pelling om utställningsförslaget Mars/april: Dialogmöte med representanter från berörda lokala föreningar.
Nu kan du ta del av frågor och svar från utställningsmötet 16 februari 2021länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi fick in över 300 inlägg i chatten och vi har nu sammanställt dessa här på webben.

Du medlem! Kom gärna med egna förslag. Ring till ordf. Kjell
Glimmerud 070-453 24 10, till någon annan i styrelsen eller skriv till vaksala-danmark@pro.se

Vi människor är gjorda för rörelse. Träning förbättrar vår muskelstyrka och balans. Genom träning får du en god fysik och du bevarar din självständighet och livskvalitet.

Skriv ut FriskvårdskortetPDF

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet