Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Segeltorp

Välkommen till PRO Segeltorp

Vi är en vital förening med i dagsläget 343, medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa. GDPR LänkPDF

En hälsning från Styrelsen!

Hej alla medlemmar och jag hoppas att ni alla klarat er från Coronaviruset! Vi vet ju tyvärr inte hur länge detta virus kommer att frihetsberöva vårt samhälle. Vi pensionärer tillhör riskgruppen, 70+, och vi bör alla följa de rekom­men­dationer som kommer från myndigheterna. All vår verksamhet är nu pausad och vi siktar nu in oss på att komma igång igen till starten av höstterminen i september.
Undantaget är boulen då Hasse vill försöka hålla igång den på vår sommarbana, håll kontakt med honom om du vill spela. Gymmet har tills vidare flyttat ut sina pass på tisdagar och torsdagar till utegymmet i Tran­parken. Du som kan gå ut och ta en promenad, gör det och rensa tankarna! Kom dock ihåg att när ni nu vistas ute så är det viktigt att hålla avstånd till andra. Ett annat bra tips är att kolla på SVT:s morgonprogram på vardagarna ”Hemmagympa med Sofia”.
Jag vill också uppmana er att fortsätta att hålla kontakt med varandra. Har du någon fundering/fråga eller kanske bara vill prata så hör då gärna av dig till någon i styrelsen: Kaj 070-616 51 09, Sonja 073-074 67 05, Lilian 070-888 13 46, Margaretha 070-427 04 41 eller Jan-Eric 073-916 61 90.

Var rädd om dig!

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena

INSTÄLLT! Datahörna i samband med månadsmötet 11:30 - 13:00

Vi inleder en försöksverksamhet med att du som har frågor om dator/surfplatta eller smarttelefon, är välkommen med dina frågor och problem till Segeltorpsskolans gamla matsal. Kontaktperson: Gunnar Friborg 070-298 40 52

OM OSS I SEGELTORP

Coronaviruset och Covid-19 pandemin

Huddinge kommun har satt upp en informationssida:

Huddinge coronavirus länk till annan webbplats

 

S.t Mikaels församling har gått ut med ett flygblad:

Behöver du hjälp?PDF

INSTÄLLDA TILLS VIDARE !!!!

Möten maj till och med augusti.

Vi hoppas på vårt första möte i höst.

Segeltorps Skolans Matsal : 12/9 2020.

Inträde 40 kr, kaffe och smörgås ingår. Underhållning och möjlighet att köpa lotter med fina vinster är det alltid.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PROpensionären: Ljudboksguiden

  Har du svårt att slita dig från en spännande bok? Då kan du fortsätta läsa – eller snarare lyssna – medan du pysslar med annat. Här är PROpensionärens guide till ljudböcker som du laddar ner i telefonen eller surfplattan.

 • Pension

  PROpensionären: Vad händer med min pension nu?

  Den ekonomiska krisen som följer på coronapandemin kan också göra att pensionerna blir lägre. PRO:s sakkunnige i pensionärers ekonomi, Ingemar Hamskär, förklarar vad som kan hända.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Ordförandebrev nummer 12

  Under juli månad har medlemmar i PRO fått sommarhälsningar varje dag från sångare, musiker, skådespelare, författare, idrottsmän m.fl. Jag hoppas att ni, liksom jag, har tyckt om detta. Det här är ett nytt sätt för oss att komma ut till våra medlemmar. Jag är väl medveten om att inte alla våra medlemmar har nåtts av dessa hälsningar, men jag hoppas att ni som har fått dem också berättat om dessa. Jag vill härmed också passa på att tacka alla som har hälsat till oss medlemmar i PRO!

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!