A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ekonomi & pension

 • Krav på lagstiftning för att tvinga bankerna att ta emot kontanter

  2019-01-31 PRO medverkade den 30 januari på ett seminarium i riksdagen om vikten av att kontanter finns kvar i samhället. Seminariet var välbesökt av pensionärer, medier och branschrepresentanter. SVT filmade och seminariet sänds i SVT forum fredag 1 februari klockan 13.30 och på SVT play.

  Läs mer
 • PRO i Katrineholms-kuriren: Oro över kontantfrågan

  2019-01-28 Kontanthanteringen blir allt ovanligare i handeln och detta påverkar många olika grupper i samhället. Medan fackförbundet Handels är positivt till mer digitala lösningar som Swish och bank-ID, är pensionärsorganisationer mindre glada åt den snabba förändringen. "Har man inte råd att köpa en smartphone har man inte möjlighet att vara med på det digitala tåget", säger Ola Nilsson på PRO till Katrineholms-kuriren.

  Läs mer
 • Franska myndigheter nyfikna på PRO:s arbete

  2019-01-25 PRO är intressant för Frankrike, som bland annat vill genomföra förändringar i landets pensionssystem. PRO:s ordförande Christina Tallberg tog nyligen emot en delegation från Frankrike på PRO-kansliet i Gamla stan i Stockholm. De ville veta hur PRO som folkrörelse har inflytande över äldreomsorgen. Nästan två timmars samtal om svenska förhållanden fördes.

  Läs mer
 • PRO: Bra att Sverige äntligen har fått en regering

  2019-01-18 - Jag vill välkomna Stefan Löfven till uppdraget som statsminister, säger Christina Tallberg, ordförande Pensionärernas Riksorganisation, PRO, med anledning av riksdagens omröstning idag. Det är bra att Sverige nu äntligen har fått en regering.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.