A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ekonomi & pension

 • Australiensisk tidning intervjuade PRO om kontantfrågan

  2019-11-15 PRO blev intervjuade av australiensisk tidning om kontantfrågan. Läs artikeln här nedan.

  Läs mer
 • Koreansk nyhetsbyrå intervjuar PRO om pensionssystemet

  2019-11-15 Sydkoreanska Newsis, motsvarigheten till TT i Sydkorea, intervjuade PRO:s ordförande Christina Tallberg om pensionssystemet.

  Läs mer
 • Fransk tidning med flera miljoner medlemmar rapporterar om PRO

  2019-11-15 Under hösten har PRO haft besök från tre olika franska medier, två tidningar och en tv-kanal. Tidningen Mutations når flera miljoner medlemmar. Förutom PRO:s ordförande Christina Tallberg medverkar boulespelande PRO:are i Danderyd i tidningen. Allt på temat, det svenska pensionssystemet.

  Läs mer
 • Pensionsmyndigheten varnar för blufföretag som vill åt dina personuppgifter

  2019-11-12 Pensionsmyndigheten har inget samarbete med varken City pension, Livia Pension, Pensionsförmedlingen eller Pensionsförening. Myndigheten uppmanar dig att INTE logga in med ditt BankID när någon du inte känner eller litar på uppmanar dig till det.

  Läs mer
 • Viktigt meddelande: nytt plusgiro för fonden

  2019-10-25 PRO Riks plusgiro för inbetalningar till PRO:s fond för förbättrade levnadsvillkor för äldre, kommer avslutas under nästa vecka. Från och med nu är det bankgiro 304-1605 som gäller om ni vill göra fondinsättningar.

  Läs mer
 • Därför demonstrerade PRO:are på 40 ställen i Sverige

  2019-10-09 I dagarna höll PRO:are demonstrationer på 40 olika håll i Sverige med syftet att höja pensionerna! Hör Jan Andersson från PRO Skåne berätta mer om varför här nedan. Tillsammans är vi starka.

  Läs mer
 • PRO skriver på Aftonbladet Debatt

  2019-10-04 På dagens debattsida i Aftonbladet skriver PRO om ojämlika och orättvisa pensioner. Artikeln är undertecknad av Christina Tallberg, Lisbeth Staaf Igelström och Jan Andersson i PRO:s styrelse.

  Läs mer
 • PRO i P1 Morgon

  2019-10-03 Hör PRO:s ordförande Christina Tallberg i ett samtal om pensioner i Sveriges Radios P1 Morgon. När Ardalan Shekerabi i veckan tog över som socialförsäkringsminister sa han att pensionerna ska höjas under den här mandatperioden. I P1 Morgons samtal deltar, förutom Christina Tallberg, Ole Settergren, analyschef på Pensionsmyndigheten, Ekots politikreporter Birgitta Johansson och programledaren Mikael Kulle:

  Läs mer
 • PRO: Budgeten förstärker dessvärre ojämlikheten

  2019-09-18 Den budget som finansminister Magdalena Andersson (S) presentade idag har ett tydligt fokus på pensionärers ekonomi, med sänkt skatt och höjningar av grundskyddet. PRO är positivt till mycket men noterar dessvärre att budgeten förstärker ojämlikheten mellan olika pensionärsgrupper.

  Läs mer
 • PRO uttalar sig om kontanterna i Daily mail

  2019-08-13 PRO uttalar sig om kontantfrågan i Storbritanniens tredje största tidning, Daily mail, med en upplaga på över en miljon exemplar. Många äldre drabbas när tillgången på kontanter minskar i det svenska samhället. "Små bankkontor har inte kontanter längre, och det finns färre och färre bankomater", säger Jan Andersson, vice ordförande PRO till tidningen.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.