Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Anteckningsblock på skrivbord.

FOTO: Mostphotos

Redovisningsassistent på halvtid till PRO

Vi söker dig som vill arbeta med ekonomihantering i Sveriges största pensionärsorganisation. Du kommer att arbeta i en miljö som ständigt utvecklas för att möta nya utmaningar tillsammans med kollegor som är specialister på sina områden.

PRO bevakar pensionärernas intressen i samhällsdebatten och erbjuder varje dag tusentals pensionärer aktiviteter runt om i landet. Du arbetar ytterst på uppdrag av PRO:s drygt 300 000 medlemmar för att göra livet som pensionär bättre och roligare!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta löpande bokföring, fakturering, in- och utbetalningar samt leverantörs- och kundreskontra. Du arbetar nära redovisningsansvarig med att säkerställa kvalitet, säkerhet och långsiktighet i ekonomihanteringen. I dina arbetsuppgifter ingår också att underhålla och uppdatera PRO:s digitala avtalsbank samt sedvanlig ekonomihantering. PRO är en liten arbetsplats och alla medarbetare förväntas hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta praktiskt med redovisning, kund- och leverantörsreskontra. Erfarenhet från att arbeta i VismaNet och Centsoft eller motsvarande redovisningsprogram är ett krav. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i en organisation som leds av förtroendevalda.

Som person ser vi gärna att du har ett intresse för samhällsfrågor. Du är strukturerad, noggrann och har siffersinne. Vi vill att du har integritet och god förmåga att arbeta tillsammans med andra. Därtill ska du tycka att det är roligt med utveckling och ständigt strävar efter kostnadseffektivitet.

Anställningen är en tillsvidareanställning på halvtid, vi tillämpar provanställning. Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag. Din ansökan med CV skickar du till jobb@pro.se senast den 9 maj. Eventuella frågor besvaras gärna av redovisningsansvarig Madeleine Häll tel. 08–701 67 08 alternativt madeleine.hall@pro.se eller av kanslichef Anna Löfdahl, tel. 08-701 67 15 alternativt anna.lofdahl@pro.se.

PRO, Pensionärernas riksorganisation, är en intresseorganisation och mötesplats för drygt 300 000 medlemmar. På kansliet i Gamla stan arbetar idag 25 medarbetare. Vi har ständigt medlemmen i fokus och tar ansvar för att leverera det vi lovar. Som anställd ska du uppleva att du utvecklas över tid och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Välkommen med din ansökan!