Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Medlemsadministratör med systemvana

Vi söker dig som har systemvana och som vill arbeta med medlemsadministration i Sveriges största pensionärsorganisation. Du kommer att arbeta i en miljö som ständigt utvecklas för att möta nya utmaningar tillsammans med kollegor som är specialister på sina områden.

PRO bevakar pensionärernas intressen i samhällsdebatten och erbjuder varje dag tusentals pensionärer aktiviteter runt om i landet. Du arbetar ytterst på uppdrag av PRO:s medlemmar för att göra livet som pensionär bättre — och roligare!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt hantera ärenden som kommer in till PRO:s medlemsservice. Tillsammans med dina kollegor har du daglig kontakt med PRO:s medlemmar och förtroendevalda via telefon och mejl. Du säkerställer att PRO:s medlemssystem är uppdaterat med aktuella uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår också att hantera administrationen kring att ta in medlemsavgifter. Som medlemsadministratör förväntas du också utföra vissa kansliadministrativa uppgifter. Tillsammans med dina kollegor deltar du aktivt i ett kontinuerligt förbättringsarbete för att ge PRO:s medlemmar och förtroendevalda ännu bättre service. Du arbetar nära systemförvaltaren med att säkerställa kvalitet, säkerhet och långsiktighet i PRO:s medlemssystem. PRO är en liten arbetsplats och alla medarbetare förväntas hjälpa till där det behövs.

Som medlemsadministratör är ditt främsta arbetsredskap PRO:s medlemssystem. Vi söker dig som har relevant utbildning inom systemutveckling eller IT eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta praktiskt med kund- eller medlemsservice.
Erfarenhet från att arbeta med support för IT-system är meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i en organisation som leds av förtroendevalda.

Som person ser vi gärna att du har ett intresse för systemhantering. Du är strukturerad, ansvarstagande och gillar att arbeta med service. Vi vill att du har integritet och god förmåga att arbeta tillsammans med andra. Därtill ska du tycka att det är roligt med utveckling och att ständigt sträva efter förbättringar.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag. Din ansökan med CV skickar du till jobb@pro.se senast den 21 januari. Eventuella frågor besvaras gärna av kanslichef Anna Löfdahl tel. 08-701 67 15 alternativt anna.lofdahl@pro.se.

PRO, Pensionärernas riksorganisation, är en intresseorganisation och mötesplats för pensionärer. På kansliet i Gamla stan arbetar idag 22 medarbetare. Vi har ständigt medlemmen i fokus och tar ansvar för att leverera det vi lovar. Som anställd ska du uppleva att du utvecklas över tid och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Välkommen med din ansökan!