Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

dator med fokus på tangentbordet

Foto: Mostphotos

Hemsidan

Hemsidan

PRO.se är en stor sajt med många undersidor. Varje förening ansvarar för att uppdatera sin sida i enlighet med grafisk profil och policy för digitala kanaler. Här hittar du den senaste informationen om hemsidan och stöd och material till dig som redaktör.

Drift och systeminformation

Planerat underhållsarbete hos Sitevision

Ett underhållsarbete kommer att genomföras på nätverksrelaterad utrustning i Sitevision Cloud. Detta arbete kan medföra kortare störningar under servicefönstret.

Tidpunkt:
2023-09-12 22:00:00 - 2023-09-13 02:00:00

Trots att sajten gjordes om lancerades så sent som i maj 2020 finns ett stort utvecklingsbehov och vi jobbar löpande med att underhålla och utveckla sajten för att den ska fungera så bra som möjligt. Just nu är de problem vi har med kopplingarna mellan hemsidan och medlemssystemet prioriterade. De delar som berörs av dessa problem är bland annat föreninganas "kontakta oss" och "aktivitetskalendern".

Det finns en plan för förbättring och uppdatering av hemsidan och den presenterades på ett möte för distriktens ordföranden 2022-06-01. I presentationen finns en preliminär tidplan på näst sista sidan.

Ladda ner presentationen för utvecklingsplanen Pdf, 1.6 MB, öppnas i nytt fönster.

Support till dig som redaktör

Om du som redaktör behöver support eller har problem med inloggning så kan du vända dig till datasupporten.

E-post: support@pro.se
Telefon: 0771-171 171
Telefontider: Vardagar kl. 08.00 – 18.00