Vinmarinerad kassler

Vinmarinerad kassler med svamp

Huvudrätt: Vinmarinerad kassler med svamp

För fyra till fem personer krävs följande

-10 kasslerkottletter (färdigmarinerade)

-Hackad persilja

Stuvning

250 g champinjoner

2 msk smör

1 msk vetemjöl

Salt o peppar

3 dl grädde

2 msk svartvinbärsgele

Smör att steka i

Gör så här

Fräs svampen i smöret tills all vätska har försvunnit. Pudra över mjöl

Krydda och slå på grädden. Koka sakta i 15 till 20 minuter. Smaka v med gele.

Stek kotletterna i smör. Lägg upp dom och slå över svampstuvningen. Garnera med persilja.

Servera med potatis som pressas

Tillsammans för ett bättre liv

I PRO ser vi tillsammans till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Här kan du träffa nya vänner, välja mellan mängder av aktiviteter och engagera dig i viktiga frågor. Som medlem får du också en lång rad förmåner som hjälper dig i din vardag.

  • PRO medlemsresor
  • Utvecklande studier
  • Fri datasupport
  • PRO Mervärde
  • Försäkringar
  • Billigare resor
  • Samhällspåverkan
Pratbubblor innehållandes texten Gå med i PRO och påverka.