Snittar med blåmögeloströra

Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon.


Variera ostbrickan med rågcrostini och en härlig blåmögeloströra! Genom att kombinera sött och salt kan du med enkla knep höja smakupplevelsen. Kombinationen av sältan från baconet och blåmögelosten och sötman från päronet är ljuvlig och faller de flesta i smaken.

Ingredienser
Portioner: 6
handle
• 100 g blåmögelost
• 1/2 dl knaperstekt hackat bacon
• 1/2 - 1 moget, skalat och grovrivet päron
• vitpeppar efter smak
• 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja

Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
1. Smula blåmögelosten och blanda med det rivna päronet.
2. Lägg på 1/2 msk på varje crostini. Garnera med knaperstekt bacon.
För alla
Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Tillsammans för ett bättre liv

I PRO ser vi tillsammans till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Här kan du träffa nya vänner, välja mellan mängder av aktiviteter och engagera dig i viktiga frågor. Som medlem får du också en lång rad förmåner som hjälper dig i din vardag.

  • PRO medlemsresor
  • Utvecklande studier
  • Fri datasupport
  • PRO Mervärde
  • Försäkringar
  • Billigare resor
  • Samhällspåverkan
Pratbubblor innehållandes texten Gå med i PRO och påverka.