Smörrebröd med rostbiff

Smörebröd med rostbiff.

4 portioner

1 Gul lök, stor

mat fett till stekning

0,5 tsk strösocker till stekning

4 skivor rågbröd

1 pkt Bregott

4 st skivor rostbiff (stora)

4 st ägg hårdkokta, skivas i äggskärare

2 skivade tomater

8 skivor gurka

salt och peppar

Gör så här.

Skär bort kanterna på brödet.

Skiva löken i ringar. Stek den mjuk och ljus brun. Tillsätt lite strösocker mot slutet av stekningen.

Smöra brödet och lägg på det skivade (skivat i äggskäraren) ägget i ändan på brödet, låt det lägga sig lite åt sidan.

Lägg på rostbiffen lite ojämt på resterande yta.

Garnera med de skivade tomatskivorna och en driva stekt lök, gurkskivorna och 1 liten persiljekvist.

Salta och peppra lite på tomaterna.

Hälsningar Kent

Tillsammans för ett bättre liv

I PRO ser vi tillsammans till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Här kan du träffa nya vänner, välja mellan mängder av aktiviteter och engagera dig i viktiga frågor. Som medlem får du också en lång rad förmåner som hjälper dig i din vardag.

  • PRO medlemsresor
  • Utvecklande studier
  • Fri datasupport
  • PRO Mervärde
  • Försäkringar
  • Billigare resor
  • Samhällspåverkan
Pratbubblor innehållandes texten Gå med i PRO och påverka.