Italiensk Mandelfisk


ITALIENSK MANDELFISK

(4 port.)

Ingredienser

  • 600 g frysta fiskfiléer t ex hoki
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat & basilika
  • 3 msk mandelspån

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda fisken med salt och peppar. Bred över crème fraiche och strö på mandel. Stek i mitten av ugnen 20–25 min.

Serveras med kokt potatis.

Tips:
Om du gillar mer hetta, ta lätt crème fraiche paprika & chili istället.

Tillsammans för ett bättre liv

I PRO ser vi tillsammans till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Här kan du träffa nya vänner, välja mellan mängder av aktiviteter och engagera dig i viktiga frågor. Som medlem får du också en lång rad förmåner som hjälper dig i din vardag.

  • PRO medlemsresor
  • Utvecklande studier
  • Fri datasupport
  • PRO Mervärde
  • Försäkringar
  • Billigare resor
  • Samhällspåverkan
Pratbubblor innehållandes texten Gå med i PRO och påverka.