
Italiensk Mandelfisk
ITALIENSK MANDELFISK
(4 port.)
Ingredienser
- 600 g frysta fiskfiléer t ex hoki
- 1⁄2 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat & basilika
- 3 msk mandelspån
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda fisken med salt och peppar. Bred över crème fraiche och strö på mandel. Stek i mitten av ugnen 20–25 min.
Serveras med kokt potatis.
Tips:
Om du gillar mer hetta, ta lätt crème fraiche paprika & chili istället.
Tillsammans för ett bättre liv
I PRO ser vi tillsammans till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Här kan du träffa nya vänner, välja mellan mängder av aktiviteter och engagera dig i viktiga frågor. Som medlem får du också en lång rad förmåner som hjälper dig i din vardag.
- PRO medlemsresor
- Utvecklande studier
- Fri datasupport
- PRO Mervärde
- Försäkringar
- Billigare resor
- Samhällspåverkan