Tillverkning av julsenap

Vi får se hur man gör sin egen julsenap

Här fyller vi den färdiga senapen på burk med etikett. Foto: Kent Arenrot

Tio medlemmar från PRO-Posten samlades på medecinhistoriska museet i Ulleråker för att med hjälp av Anders Uppfeldt göra senap till julskinkan.

Noggrann mätning av ingrediens till senapen. Foto: Kent Arenrot

Apotekare Anders Uppfeldt vår expert på julsenap. Foto Kent Arenrot

Tillsammans för ett bättre liv

I PRO ser vi tillsammans till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Här kan du träffa nya vänner, välja mellan mängder av aktiviteter och engagera dig i viktiga frågor. Som medlem får du också en lång rad förmåner som hjälper dig i din vardag.

  • PRO medlemsresor
  • Utvecklande studier
  • Fri datasupport
  • PRO Mervärde
  • Försäkringar
  • Billigare resor
  • Samhällspåverkan
Pratbubblor innehållandes texten Gå med i PRO och påverka.