Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Nora

PRO-Träff för nya medlemmar 2022-10-26

Pro Nora bjöd den 26 oktober in årets nya medlemmar till en träff. Platsen var lokalen på Rådstugugatan, och de flesta från styrelsen deltog.

14 av de 30 inbjudna anlände, och prickades av på listan. Till att börja med fick alla förse sig med dryck och plockmat av olika slag. Det var fullt kring bordet när ordförande Britt Argårds inledde med att presentera sig, varefter alla från styrelsen fick säga några ord om sig själva. Sedan blev det påfyllning av mat och en presentationsrunda bland de nya medlemmarna. De berättade var de kom ifrån och vad de var intresserade av.

Sedan fortsatte vice ordförande Gun Hasselgren med att presentera de aktiviteter som finns just nu att delta i. Anita Karlsson tar gärna emot flera anmälningar till Julbord 8 december. Padel och Bordtennis efterfrågas inför våren, samt att få i gång PRO-kören. Om intresse finns kan det bli en ny Schackspelar-grupp.

Susanne Palm berättade om resor som just nu planeras för nästa år, och styrelsen vill gärna ha tips på flera passande resmål. PRO Nora planerar att skicka ut ett nytt programblad i januari.

När alla var nöjda med förplägnad och information skildes man åt, för att snart ses igen på någon aktivitet.