Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Distrikt Västerbottens Län

Här kan du läsa om Seniormässan 15 sept. 2021

Seniormässan

Christina Tallberg

Christina Tallberg seniomässan 2019 Foto: Cindy Andersson

Seniormässan 2019 lockade kring 4500 besökare och vi satsar nu på mässan 15 sept.2021, på Nolia i Umeå.


SENIORMÄSSAN I VÄSTERBOTTEN FLYTTAS FRAM TILL DEN 15 sept. 2021

Seniormässan i Västerbotten som skulle arrangeras för nionde gången i rad, kommer att flyttas fram. Mässan som genomförs på Nolia i Umeå av PRO Västerbotten lockar tusentals seniorer från hela Norrland.

-Under de rådande omständigheter så är det inte rådigt att genomföra en mässa då det kommer så mycket folk och utställare, anser PRO.

-Vi har ett utmärkt program med många spännande teman kring Seniormässan, som skulle genomföras i september, men vi kommer givetvis att ha kvar detta och plussa på fler godbitar till alla besökare.

Den kommande mässan ska genomföras den 15/9 2021. Mässarrangörerna har redan många utställare bokade, men dessa har givetvis kvar sina platser till den 15/9-21

-Vi tar nya tag och vi vet att utställare och besökare från när och fjärran är mycket sugna att komma till Seniormässan på Nolia.

Seniormässan 2019 lockade kring 4500 besökare och vi satsar nu på mässan 5 maj 2021 på Nolia i Umeå. Till Seniormässan kommer även folk från andra län och tar del av allt som händer. Enskilda föreningar har egna montrar där man informerar sina verksamheter.

Mera information och program kommer om seniormässan 2021


Text: Cindy Andersson