Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Samorganisation Karlstad
egen bild

Mona Eriksson

Kategorier:
Vård & omsorg
Publicerad:

Christer Magnusson

Ny kassör

Hej alla medlemmar

Ja nu har snart halva januari gått och dagarna har blivit betydligt ljusare, tack vare den snön som fallit och att solståndet har vänt.

Visst känns det underbart, även om kylan slagit till ordentligt. Jag för min del tycker att allt över -10 är på tok för mycket. Lite svårt att vara ute och promenera, så det blir en del TV-tittande. Men jag älskar Vinterstudion med all sport, så jag klagar inte.

De dagar jag är ute så fotograferar jag en del. Vintermotiv är också vackra, och nu när snön ligger så vit kan jag hitta de mest konstiga formationerna, om jag har lite fantasi, och det har jag

.Älven har inte frusit helt än, så jag ser en del människor som vinterbadar. Brukar undra om de är rätt vaccinerade, för jag kan aldrig tro att det känns gott. Häromdagen kom det två herrar, välklädda med vinterjackor, mössor, halsdukar och vantar som kom cyklande och gjorde en högersväng ner mot älven, där de klädde av sej och hoppade i. Galenpannor kallade jag dom. Men jag tror det gått lite mode i att bada så här års, för jag ser i mitt flöde på Facebook att det är många som runt om i landet som gör likadant. Inget för oss PRO-are. Vi får hålla oss till promenader. Huvudsaken är att vi tar oss ut och får lite luft på näsan, vilket är stärkande.

Och äntligen börjat vaccinationen komma igång, och någon gång under våren tror jag att vi alla har fått den efterlängtade sprutan.

Var, när och hur kommer vi säkert att få ett besked om när det är dags, och jag hoppas att så många som kan skall utnyttja den chansen

Nu skall vi se fram emot bättre tider, och att vi så småningom kan komma i gång, om än i liten skala. Längtar efter er alla.

Skall nämna också att vi fått en ny kassör: Christer Magnusson, som har tagit över efter allas vår älskade Hans. Det blir bra. Han är ju lite yngre också och kan förhoppningsvis inneha den posten i många år framöver. Ett årsmöte kan vi ju inte ha, så vi i styrelsen har gjort ett lagligt undantag och valt in honom, och jag hoppas att ni alla medlemmar samtycker med vad styrelsen gjort. Förhoppningsvis skall vi väl kunna ha ett årsmöte lite längre fram. Vi har fram till november 2021 på oss, så det borde lösa sej.

Ni får ha det så bra och så hörs/ses vi frampå

Mvh: Mona

Text: Mona Eriksson