Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Västland

Studiecirklar

Inom PRO Västland arrangerar vi utbildningar i form av Studiecirklar tillsammans med ABF. Du som är intresserad av utbildning vänligen ta kontakt med studieorganisatören inom PRO Västland

En samling trädgårdsalster gjorda i Betong

En samling trädgårdsalster gjorda i Betong

Text

Preliminärt program

Klicka på +-tecknet så finns det utförligare information om studiecirkeln.
I Kalender finns aktuella datum för studiecirklarna.
Anmälan till studiecirklar kan göras dels vid vårens/höstens första Medlemsträff eller genom att kontakta studieorganisatören Anita Gustavsson, 076-2245044

Mindfulness är en metod som kan användas för att hantera stress och oro. Metoden går ut på att du fokuserar på det som finns i just denna stund, i nuet. Mindfulness används ibland inom sjukvården för att lättare hantera stress, ångest och nedstämdhet.

Två grupper med max. 8 personer/grupp
Cirkelledare: Inger Garpebring, Tel: 070-338 44 63

Vi lär oss att söker efter släkter i olika arkiv exempelvis Kyrkböcker.
Goda kunskaper i användningen av Internet krävs samt tillgång till bärbar PC. Avgift för tillgång till olika arkiv tillkommer.
Cirkelledare: Göran Humling

Vi fortsätter att söker efter släkter i olika arkiv .
Goda kunskaper i användningen av Internet krävs samt tillgång till bärbar PC. Avgift för tillgång till olika arkiv tillkommer.
Cirkelledare: Göran Humling/Agneta Fogman Strömmer

Pappersservetteknik - är en gammal teknik för dekoration av vardagliga föremål med hjälp av vackra pappersbilder och motiv.
Cirkelledare: Aino Holmgren

Nybörjarkurs och fortsättningskurser med start i maj 2022
Cirkelledare Aino Holmgren 076-8143639
Magnus Johansson, 070-9312469

Line dance är en dans med amerikanskt ursprung, som från början av 1970-talet, när dansformen fick ett rejält uppsving, dansades till countrymusik, men numera förekommer de flesta musikstilar och det produceras många danser till radions topplistor. Det är ingen pardans, även om det förekommer koreografier där man interagerar med varandra, och inte heller samma sak som squaredans. De dansande står i rader - därav namnet. Danserna är uppbyggda av olika stegkombinationer som beskrivs i stegbeskrivningar. Det finns idag (2012) runt 60 000 olika danser.

Ledare: Ingela Forsberg 0708-189307, fredagar i Karlholm Folkets Hus