Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Stureby

Bildserien ovan visar exempel på de aktiviteter vi gjorde under 2022. Kulturpromenader, Promenader, Läsecirkel, IT-utbildning, Bussresa till Strängnäs, Öppet hus, Boule, Musikunderhållning på en av våra medlemsträffar, Mölkky och Qigong med sittgympa. Du är välkommen att delta i våra aktiviteter. Du hittar våra veckoprogram på startsidan här på hemsidan och på vår facebookgrupp "PRO Stureby Public"

I vår förening som bildades 1970 är vi idag ca 100 medlemmar inkl de nio nya som hittills anslutit sig till oss under 2022.

PRO Stureby erbjuder en varierad verksamhet för att nå både äldre och yngre pensionärer. Vi har ett antal programpunkter varje vecka. Mestadels bedrivs verksamheten i vår föreningslokal på Skönviksvägen 309. Men vi gör även en hel del annat, se under fliken Våra aktiviteter.

Det finns en öppen Facebook grupp för våra medlemmar. Den heter "PRO Stureby Public". Om du har några frågor om den kontakta Karl Erik Martinsson tel 070-657 15 30.

Vi bevakar även de äldres intressen genom att representera i SPR (Stadsdelens Pensionärsråd). Det handlar om boende, vårdfrågor, pensioner och kommunikationer samt andra samhällsfrågor.

Om Du inte redan är medlem hos oss, så är du varmt välkommen att bli det.

Har du frågor om medlemsskap kan du kontakta Kerstin Arbelund (arbelund@telia.com) eller telefon 070-493 64 52.

Du kan också bli medlem genom att själv anmäla dig på PRO Riks webbplats och där ange PRO STUREBY.

E-post: Stureby@pro.se

Föreningslokal: Skönviksvägen 309 på gaveln en trappa ner

Postadress: PRO Stureby c/o Arbelund, Mölndalsbacken 98, 122 66 Enskede

Plusgiro: 92 30 11-1 (gäller ej medlemsavgifter)