Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Stureby

Medlemsträff i samlingslokalen, Malin underhåller med musikquiz

Vi träffas i vår samlingslokal Skönviksvägen 309 på gaveln, andra torsdagen i månaden januari - maj och september - december kl 12.30. I regel bjuds det på någon form av underhållning tex gästföreläsare, film eller något artistuppträdande. Om inte annat anges i programmet serveras kaffe/the, smörgås och kaka för en kostnad av 50:- (helst i form av en sedel eller swish).

Höstens träffar blir torsdagarna 8 september, 13 oktober, 10 november och 8 december.

Hör gärna av dig till någon i styrelsen för att lyfta dina frågor! Litet som stort - allt av intresse.

På säsongens sista medlemsträff 12 maj var vi drygt 30 personer som åt sill- lunch och lyssnade till trubaduren Björn Carlsson, som spelade och sjöng härliga vårsånger.

Torsdagen 7 april medverkade Globen-Polisen och informerade om bedrägerier mot äldre. En sammanfattning av deras information finns under rubriken "Viktig info!!!"

Torsdagen 10 mars hade vi årsmöte samt tackade av vår tidigare ordförande Jan Arbelund. Dessutom firade vi föreningens 50-års jubileum med smörgåstårta och schwarzvaldtårta.

På medlemsträffen 10 februari uppträdde Björn Hemstad med ett egenkomponerat program om Elvis. Mycket underhållande med fina låtar, anekdoter, skönsång och trevligt bildspel!!! Fettisdagen firades i förskott med nybakad semla o kaffe.

Träffen 13 januari ställdes in pga Corona-läget. Där skulle dietisten Malin Ljung, Enskede Årsta Vantör stadsdelsförvaltning medverkat - vi kommer att bjuda in henne till en träff efter sommaren.