Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Årsta

Bridge bara bridge

Äntligen ser det ut som om vi ska kunna starta upp bridgen igen!

Måndagar mellan 12–16 kör vi på Sandfjärdsgatan 16A (ingång från hörnet av huset), dvs. samma lokal som tidigare men med en ny dag som jag meddelade er i våras. Vi startar måndagen den 6 september 2021.
Avgiften är oförändrad, 100 kr per termin, och betalas till PRO:s postgiro 49 55 87-8. Du som hann betala avgiften innan vi stängde ner våren 2020 spelar fritt denna höst. För kaffe/te och fikabröd tar vi ut en avgift på 20 kronor per gång.
Anmäl ditt intresse för spel till mig senast 1 september. Avvakta dock med att betala avgiften tills vi verkligen vet att det fungerar denna gång. Pandemin är ju tyvärr inte över än…

Är du inte längre intresserad av att spela är jag tacksam om du meddelar mig detta. Har du vänner, grannar etc. som vill vara med och spela så har vi lediga platser. Taket ligger f.n. på 24 personer (= 6 bord). Nya anmäler sig till mig så fort som möjligt. Det är först till kvarn som gäller här. Vi tillämpar även i höst s.k. ”fri sittning”, dvs. det är valfritt vem man spelar med. Det går bra att ha en fast partner eller att byta partner varje gång. Jag hade flaggat för att vi till hösten skulle spela med fasta partners, men det skjuter vi framför oss. Tror att flera behöver mera tid för att hitta en partner att spela med. Så vi fortsätter på samma sätt som vi gjorde förra våren. Alla som kommer får spela.

Har du frågor eller några funderingar hör gärna av dig! Med detta önskar jag er en fortsatt härlig sommar och hoppas att vi ses den 6 september.
Isabel 070-652 20 97 min mail Isabel.lundblad@gmail.com