Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Ösmo

Hemsideansvarig har ordet

Hej
Som du/ni ser så har hela PRO fått en ny hemsida och lika så vår förening förstås.

Jag heter Dennis Skoogh och valdes till ansvarig för hemsidan på vårt senaste årsmöte. PRO Ösmos sida har varit igång många år och många artiklar och möten har dokumenterats på hemsidan av olika ansvariga webmasters (som det kallas).

En tanke PRO har haft med den nya plattformen är att rensa de gamla sidorna och även få en ny design och struktur och detta har då blivit så som sidan ser ut idag.

Det kommer tyvärr innebära att mycket av det som hände för flera år sedan försvinner från nuvarande nya hemsida.

Jag kan ändå berätta att blir du nostalgisk och vill se sidorna som det såg ut förut så finns den gamla hemsidan nedladdad till datorn i vår lokal.

Nåväl, den nya hemsidan kommer förstås också att ha massor av information och tanken från min sida är att försöka få en förståelig struktur så att du/ni som besökare hittar rätt. Jag kommer att berätta hur du går tillväga på några sidor.

Det kommer en period bli lite rörigt eftersom strukturen när jag skapar de nya sidorna skall se bra ut på dator, surfplatta och mobil. Än så länge är inte programmet och jag "kompisar" men det går ändå framåt.

Är det något som du som medlem i PRO Ösmo tycker att det känns bra att få berätta eller visa på vår hemsida så skriv till mig om detta och bifoga gärna relevanta bild/bilder.

Ha GDPR i åtanke när du är "journalist". Min epostadress är proosmo@skoogh.nu

Till sist så vill jag tacka Ulla Laiho, tidigare webbansvarig, som har gett er massor av artiklar etc. av det ni upplevt de senaste åren. Glädjande nog har hon kvar intresset som journalist för oss så vi kommer fortsättningsvis få läsa mer av hennes reportage.
Dennis Skoogh