Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Malmköping

Resor


 

Nu är vi på gång med en trevlig resa som önskats av medlemmarna - närmare bestämt ett besök på Tore Skogman museet i Hallstahammar. Denna utflykt är nu planerad till onsdagen den 12 juni. Det blir en visning av Museet och därefter lunch. Sedan åker vi till Åsby hem och trädgård som ligger en liten bit därifrån. Buss eller egen bilar beror ju på hur många vi blir. Hör av dig till Viveka om du vill hänga med.

Resa till Vinön - Hjälmarens pärla - anordnas den 8 maj och 7 augusti. Guidning där man berättar om liven runt sjön samt besöker skolhuset, hembygdsgården och missionhuset. Lunch serveras på värdshuset - Hjälmaregös! Det facila priset blir 850:-- för resa, guidning och mat. Kanalbuss arrangerar.

Vecka 20 eller 21 dvs i mitten av maj blir det en resa till Hjälmare kanal samt Säfstaholms slott anordnad av Resekompaniet i Eskilstuna.

Den 13/4 anordnar PRO en resa till Örebro och Hjalmar Bergmans Teater. Det blir musik av Elvis, Jerry Lee Lewis m fl.

Tisdagen den 25 juni ordnar Kanalbuss en resa till Harstena som ligger i Gryts skärgård. Avresa från Flens busstation ca kl 06.30 - exakt tid meddelas senare. Lokal guidning. Resan kostar 1.050:-- och sker med ovan nämnda Kanalbuss. Anmäl dig till Eleonor Fornander 070-866 22 19 eller skriv upp dig på listan i Seniorlokalen.

NYTT! Den 22 maj anordnar PRO i Katrineholm en bussresa till Skottvångs gruvor. Priset är 650:-- per person. Hör av dig till Annica Lindblom 073-09 62 728 om du vill veta mer!

För vidare information kontakta någon av oss i vår resegrupp eller Hjördis, PRO Flen.

Bussbolag som har intressanta utlykter och som man kan anmäla sig direkt till är dels Resekompaniet i Eskilstuna 016-51 01 51, Forssjö buss i Katrineholm 0150-391 71 samt Kanalbuss i Linköping 013-465 59 50. De nya resekatalogerna har blivit försenade och väntar först i mitten på mars. Men det går ju alltid att ringa direkt till resebolaget för information!

Har du frågor eller uppslag till kommande resor - hör av dig till någon av oss i gruppen!