Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Höör

Resor

Här kommer information om vår resa till Östergötland 21/8 – 24/8 2023

Vi bor på Clarion Collection Hotel Slottsparken i Linköping centralt beläget på Storgatan och med gym och en takterass med badtunna.I resans pris ingår reseledarservice, bussresa, båtresor entréer helpension. Drycker ingår ej vid luncher och middagar.

Sista anmälningsdag 21 juni 2023. Anmälan kan göras till Birgitta Herlin tel,nr 070-515 28 13 eller på teckningslista som finns i vår lokal.Vi åker med Belton Travel och de kommer att skicka ut faktura för resan samt skicka ut resehandlingar till var och en av oss.

Dag 1

Påstigningsplats är Storgatan 7 Höör kl. 8.00. Under resan upp stannar vi för förmiddagsfika innan vi når Jönköping och där äter vi ochså lunch på restaurant Kroetorpet

Vi åker vidare till Huskvarna museum och får 40 minuters introduktion och kan sedan strosa runt på egen hand. Efter detta besök åker vi till vårt hotell och avnjuter dagens middag där.

Dag 2

Nästa dag går vi ombord på MS Kind som tar oss med på en tur på Kinda kanal där det också bjuds på lunch. På eftermiddagen besök i Gamla Linköping. På kvällen gemensam middag på hotellet.

Dag 3

Denna dag åker vi efter frukost till Gränna och tar färjan över till Visingsö. Genom Remmarlag njuter vi av ön och dess sevärdheter och äter lunch på ön innan vi återvänder till Gränna. Därefter åker vi vidare till Vadstena och guidning på slottet och i Klosterkyrkan. Dagen avslutas med gemensam middag på hotellet.

Dag 4

Dags för hemfärd. Turen går till Eksjö där vi får en guidad vandring i staden och lunch på Stadshotellet. Söderut går färden till Huseby bruk. Det blir guidad visning där och eftermiddagskaffe. Sedan åker vi hem till Höör och beräknar att vara hemma vid 19.30-tiden.

Pris för resan 6295:-/person inkl. guidning, mat, logi och båtfärder