Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Höör

Välkommen till din förening!

Vi är en vital förening med i dagsläget 403 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Det går bra att kontakta oss på tel.nr 0705-793623 vardagar mellan 9.00 -12.00

Följ länken. Du finner fler aktiviteter.

December

Tack för Julpysslet 30 november

Tack till alla er som har hjälp till med alla förberedelser till vår julmarknad. Det bands och dekorerades 40 jukransar av nio medlemmar som gjorde ett utmärkt arbete. Materialet till kransar har vi också fätt från våra medlemmar såsom granris, buxbom, thuja och mossa. Ett vamt tack för ert arbete gör att vi kan göra trevliga saker framöver i PRO.

Julmarknad 3 december Storgatan 7

Vi har försäljning i vår lokal mellan kl 11.00 och 14.00 av hemmagjorda dörrkransar julpynt och loppisprylar Det serveras också glögg och kaffe med dopp . Gammal som ung alla är välkomna.

PRO bakar våfflor 4 december

Söndagen den 4 december bakar vi våfflor på Kungshällan 14.00 -16.00 och alla kommunens pensionärer är välkomna dit och smaka de goda våfflorna. Vill du hjälpa till att baka så finns listor i vår lokal där man anmäla sig.

Res och Läs 7 december

Onsdagen den 7 december träffas vi igen i studiecirklen . Vi startar kl. 9.30 och kommer då att fastställa vart vi ska resa i augusti nästa år på en 4-dagars bussresa. Alla som är intresserade av att resa med oss i PRO är välkomna . Ett förslag finns på en 4-dagars bussresa med boende i Linköping och besök på olika intressanta platser runt om i Östergötland..

Medlemsmöte med Lucia 8 december kl 13.00

Styrelsen önskar alla medlemmar välkomna till medlemsmöte med Luciatåg den 8/12 kl 13.00. -16.00. Vi börjar mötet med att äta en jullandgång. Kostnad 100 kr. Betazlas när vi kommer till mötet. Därefter blir det mötesförhandlingar och Luciafirande. Teckningslista finns så om ni vil vara med så får ni anteckna er där.

Ljuv musik 10 december

Malmö Brandkårs Julkonsert den 10 december kl. 19.00 på Arenan i Lund med artisterna Ola Salo, Rickard Söderström och Jenny Malmgren bl a, Det finns fortfarande platser kvar till denna konsert . Priset är 590:- exkl transport Det blir ingen buss utan ni åker dit med egen bil..

Dans torsdagen den 22 december

Dans på Älvkullen i Höör kl 14.00 - 17.30, Musik Tång och Co I pausen serveras det kaffe och kakor. Varmt välkomna PRO-are och SPF-are.

Nytt 2023 Café 7

På det nya året kommer vi att ha öppet i vår lokal varje måndag mellan 13 - 15. Då är ni välkomna in för en pratstund och en kopp kaffe med en kaka. Vi börjar redan den 16:e januari.

10% rabatt i Höörsbutiker

Som medlem i Höörs PRO får du 10% i rabatt vid inköp hos följande butiker:

Billingska Bokhandeln

Blomsterverkstaden

Klinik Lillefot

Klipphörnan

Popcorn

Stilton

Swich inkopplat till PRO-Höör

From 1 oktober kan vi betala genom Swich . Numret är 123 69 588 05

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Övrigt

  PRO vill ha mer tillgänglighet i SVT

  Igår deltog PRO:s förbundssekreterare Johanna Hållén på möte med SVT och de andra stora pensionärsorganisationerna. PRO träffade bland andra Hanna Stjärne; VD på Sveriges Television och lyfte pensionärernas perspektiv på public service.

 • Vård & omsorg

  Ny PRO-rapport om äldreomsorgen: Lägstanivå eller livsglädje?

  Många svenskar oroar sig över vården av anhöriga äldre och sin egen ålderdom. Trots de brister i äldreomsorgen som pandemin tydliggjorde så det är det väldigt tyst från våra politiker. PRO vill få ett slut på denna tystnad och åter sätta frågan på dagordningen. Därför släpper vi nu en rapport med fem åtgärder för att skapa en äldreomsorg med hög kvalitet som är likvärdig över landet.

 • Övrigt

  PRO: Äldre kvinnor utsätts också för våld!

  Idag på internationella dagen mot våld mot kvinnor vill PRO lyfta de äldre kvinnornas perspektiv. Det finns mycket forskning om våld mot kvinnor, men ofta rör forskningen inte äldre kvinnor. De få studier som ändå finns om äldre kvinnor visar detsamma som gäller vid våld mot kvinnor i yngre åldrar. Det vill säga att våldet är grövre, ofta upprepat och att det innebär svårare skador än det våld män utsätts för.

 • Övrigt

  PRO uppmanar finansmarknadsministern till krafttag mot bedrägerier

  Idag träffade PRO:s ordförande Åsa Lindestam och förbundssekreterare Johanna Hållén finansmarknadsministern, Niklas Wykman. Direkt efter mötet skickade vi ett öppet brev till Sveriges banker där vi kräver att de skyndsamt uppdaterar sina rutiner efter den nya domen i högsta domstolen.

 • Vård & omsorg

  PRO tycker till: strama upp reglerna för privata sjukvårdsförsäkringar!

  PRO ställer sig bakom kravet på stramare regler för privata sjukvårdsförsäkringar. PRO kommer alltid stå upp för att vård ska ges efter behov. Många multisjuka är också äldre och patienter som har lindriga besvär och sjukvårdsförsäkring ska inte tränga undan patientgrupper med större behov av vård

 • Övrigt

  PRO ställer sig bakom upprop mot digitalt utanförskap

  Var tionde invånare i Sverige lever i digitalt utanförskap. De kan inte få ett bank-id av olika anledningar och är utestängda från över 6000 tjänster som de har en medborgerlig rättighet att kunna nå. Samtidigt kan inte bankerna lösa detta på grund av regler som gör att alla inte kan få ett bank-id Men det finns en lösning.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet