Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Höör

Välkommen till din förening!

Vi är en vital förening med i dagsläget 390 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Det går bra att kontakta oss på tel.nr 0705-793623 vardagar mellan 9.00 -12.00

Följ länken. Du finner fler aktiviteter.

Maj-Juni 2023

Här kommer information om kommande aktiviteter vi skall ha i maj månad.

Söndagen 7 maj är det sista gången för denna säsong som vi serverar kaffe och våfflor på Kungshällan mellan kl. 14-16.Välkomna! Pris 25 kr extra våffla 10 kr.

Torsdagen 11 maj Medlemsmöte på Älvkullen mellan 14-16 med information från styrelsen. Underhållning får vi av antikexperten Joakim Bengtsson känd från antikrundan i TV

Bangolf Jägersbo Nu är det dags för minigolf säsongstart Onsdagen 17 maj kl 14.00. Jägersbo bjuder på kaffe och kaka första gången. Välkomna!

Torsdag 18 maj Gökotta vid Bjeveröds dammar kl. 8.00 Vi samlas vid vår lokal kl. 7.40 och samåker i egna bilar. Förenigen bjuder på grillkorv och dryck. Teckningslista senast 8/5

Kalle & Stefan spelar upp till sista dansen före sommar- uppehållet mellan kl- 14-17.30 torsdagen den 25 maj på Älvkullen. Välkomna! Kaffe och kaka serveras i pausen

Nationaldagen 6/6

Vi kommer att ha öppet på Storgatan för att delta i firandet av nationaldagen. Vi kommer att servera kaffe, mackor och bröd. Vi kommer även i år att ha loppis om vädret tillåter utanför lokalen annars blir loppisen inomhus.

Har du några loppis prylar du vill skänka, lämna dem i lokalen onsdagar mellan kl. 10 – 12

Ut i det blå onsdag 28/6 Bussutfärd till okänt mål med guidningar, fm och em fika samt lunch. Avfärd från Storgatan kl. 7:30. Pris 945 kr. Anmälan på teckningslista senast 26/5.

PRO HÖÖR 65 års fest

Fredag den 11/8 blir det fest i Tornsborg, Färingtofta mellan kl 15.00-20.00 Underhållning av Krister Wramberg med sång och musik. Pris 200 kr för mat helstekt gris m tillbehör 1 glas vin, öl eller vatten ingår

Transport med buss ToR 100 kr Bussen av går från Storgatan 7 kl. 14.30 och tillbaka till Höör kl 20.15 Anmälan och betalning senast 7/6. Anmälan är bindande.

Rickarums Bya Teater

Lördagen den 1 juli kl 15.00 Teater med sång och musik. Resa med egna bilar från Storgatan 7

kl 14.00 Pris 230 kr inkl. kaffe och kaka. Teckningslista. Anmälan och betalning senast 1 juni

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  Pensionssystemet är rikt – pensionärerna fattiga?

  Pensionssystemet gör stora överskott men pengarna kan inte betalas ut till pensionärerna. Samtidigt är Sveriges pensioner är de minst jämställda i Norden. Det framkom vid ett seminarium som PRO och SKPF Pensionärerna arrangerade tillsammans med tankesmedjan Tiden. I en kommande rapport vill organisationerna visa hur pensionssystemet kan reformeras.

 • Övrigt

  Krav för att få stopp på bedrägerierna

  Genom skoningslösa bedrägerimetoder mot pensionärer skaffar sig de kriminella gängen miljontals kronor varje månad. Pengar som går till vapen, droger och rakt ner i fickorna på de gängkriminella. Tusentals vilseledda pensionärer står maktlösa och utan rätten på sin sida.

 • Pension

  Finansministern pressad om beskattningen av 1957:orna

  Finansminister Elisabeth Svantesson försvarade sig i riksdagens talarstol mot kritiska riksdagsledamöter – och kanske gav hon i slutet av debatten en öppning för att regeringen ska ändra sig?

 • Pension

  Regeringen missar chansen att gottgöra skatteorättvisan som drabbat 57:orna

  Äldreomsorgen står inför stora nedskärningar till följd av kostnadskrisen. Regeringen borde skjuta till pengar till kommunerna i vårbudgeten, men missar tillfället. Likaså ignorerar man möjligheten att kompensera dem som är födda 1957 för den skatteorättvisa som drabbat årskullen. Den kritiken riktar PRO:s ordförande Åsa Lindestam mot den vårbudget som finansminister Elisabeth Svantesson (M) presenterade idag.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet