Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tyringe

Om oss

I Tyringe är vi knappt 400 medlemmar dit du är välkommen. Här kan du möta nya vänner, resa, läsa om något du är intresserad av tillsammans med andra, sjunga i kör, motionera eller vara med i andra aktiviteter.

Medlemsmöte PRO Tyringe

PRO Tyringe bildades 1949 och har i 75 år bedrivit en omfattande verksamhet för pensionärer i Tyringe. Föreningen har knappt 400 medlemmar och hit är du också välkommen. Hos oss kan du få nya vänner!

Vår förhoppning är att föreningen kommer att verka i många år framöver. Därför behöver dig? Vill du ta en aktiv del i vår förening finns det många utbildningar.

Visste du att ett medlemskap i en förening resulterar i färre besök hos läkare. Det är faktiskt sant! När man hittar en gemenskap, håller sig aktiv, träffar vänner och framför allt har väldigt roligt så mår man bättre – både fysiskt och psykiskt. Därför satsar vi mycket på friskvård. Det är en vital del i vår verksamhet. Vi har många uppskattade aktiviteter.

Syftet med ett medlemskap i PRO Tyringe är…
… att bryta ensamheten
… att få nya vänner
… att leva ett hälsosammare liv
… att framför allt ha roligt

PRO Tyringe har…
… minst tio medlemsmöten med information och ett varierande kulturprogram med mat eller fika
… tio styrelsemöten
… gökotta och korvgrillning på sommaren varje år
… resor som anordnas tillsammans med PRO Perstorp och PRO Örkelljunga
… flera studiecirklar
… studiebesök
… en aktivitetsgrupp som erbjuder ytterligare aktiviteter

Stort utbud av aktiviteter…
… som till exempel boule, bowling, caféträffar, friluftsdag, lättgympa, vattengympa, stavgång samt möjlighet till styrketräning.

Föreningen erbjuder dessutom flera resor…
…tillsammans med PRO Perstorp och PRO Örkelljunga. Varje år anordnar PRO Tyringe en egen resa ”Ut i det blå” där ingen vet slutmålet. Dessutom ordnas kortare resor och studiebesök.

Många resor…
… erbjuder föreningen varje år. Resorna anordnar vi tillsammans med PRO Perstorp och PRO Örkelljunga. Varje år ordnar PRO Tyringe en egen resa, ”Ut i det blå”, där ingen vet slutmålet. Denna resa är mycket populär! Dessutom ordnar vi kortare resor och studiebesök.

Bli medlem >>