Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Stehag

Lokala förmåner

Här hittar du trevligt umgänge och ett brett utbud av aktiviteter och förmåner som gör livet som pensionär roligt och utvecklande.

Man tittar ut mot skogsglänta

Bli en del av gemenskapen med cirka 58 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

Lokala medlemsförmåner

Visste du att PRO är delägare i Fonus? Det innebär att du som medlem i PRO också är medlem i Fonus. Det innebär att du får ta del av den medlemsförmån som ägarnas medlemmar har. I texten nedan kommer en kort beskrivning av Fonus och medlemserbjudandet samt länkar till både blanketten där man söker om rabatten och en länk till Fonus hemsida om du vill veta mer.

Fonus är inte ett vanligt företag. Fonus är en ekonomisk förening som ägs av ett stort antal föreningar och organisationer. De har i sin tur tusentals medlemmar runt om i hela Sverige.

Ägare och medlemmar är med och bidrar till Fonus utveckling. Medlemmars önskemål och synpunkter spelar roll för hur vi använder eventuell vinst och utvecklar Fonus vidare. Visst är det viktigt med god lönsamhet, men för Fonus är det inte det enda målet. Fonus ska framför allt vara till nytta för våra medlemmarna.

Alla medlemmar i Fonus ägarorganisationer har rätt till generösa förmåner hos både Fonus och Familjens Jurist. Några exempel:

  • 500 kr prisavdrag vid beställning av begravning hos Fonus. Prisavdraget blir 750 kr om det finns ett digitalt registrerat Vita Arkivet för den avlidne.
  • 2 000 kr avdrag på gravsten för minst 14 000 från våra två största leverantörer av gravsten.
  • 20 % rabatt på priset för alla produkter och tjänster hos Familjens Jurist.

Fonus i Eslöv når du på telefonnummer 0413- 55 57 77 eller dygnet runt 0771-87 00 87

Formulär för ansökan om medlemserbjudandet.

Ansökan om medlemserbjudande Länk till annan webbplats.

Länk till Fonus hemsida Länk till annan webbplats.

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.