Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Nytt 2022-05-0. Vårfesten har gått av stapeln, och blev en trevlig kväll med god landgång och bra musik. En hel del trevligt "tjöt", som man säger på Göteborgska, varvat med en svängom på dansgolvet gjorde ju att man bara kunde tycka att det hade blivit en höjdarkväll. Äntligen får man hoppas på att coronastöket har kulminerat och att vi kan återgå till mera normala tider. Ett varmt tack till dom som gjorde kvällen minnesvärd. Har plockat in ett par bilder i vår bildkarusell. Känner du igen dig själv eller någon god vän kanske?

Nytt 2022-05-05. Ett förslag som kan göra underverk. Passa på att vara med på hemmagympa med Sofia, som går på tv1 måndag till fredag kl. 10.00. Det finns ingen coronarisk med denna gympa.

PRO SURTE-BOHUS VÅRFEST blir Fredagen den 6 maj kl. 17.00 I Bohus Servicehus stora salen. Musikunderhållning och dans till DUO COMP. OBS! att det är ANMÄLNINGSPLIKT. Anmälan görs till PRO-caféet, eller PRO-kansliet öppet fredagar mellan kl. 10:00-12.00, tel.nr: 0303-703132. Landgång med dricka, kaffe och kaka. PRIS: 150 kronor, betalas vid ankomsten till vårfesten. Sista anmälningsdag fredagen den 29 april. ANMÄLAN ÄR BINDANDE

OBS! Alkoholhaltiga drycker tar var och en med sig efter eget önskemål.

VÄLKOMNA

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.

Nytt 2020-12-31. Tyvärr var det ingen som hade gissat rätt på den första tävlingen , så vi kan inte lämna ut några lottpriser. Kanske att vi tar upp en ny tävlingsomgång efter nyår.

NYTT 2020-12-01.OBS! Tillkommande idag är att vi har lagt till en tävling, där du som gissar rätt är med om en utdelning av 5 stycken PRO-lotter. Tävlingen finns under GEMENSKAP OCH AKTIVITETER nedan 01 december. Tävlingen avslutas den 20 december.


Text

Föreningen tar gärna emot förslag från er medlemmar om möjliga verksamheter, som ni tror att vi gemesamt kan göra. Kontakta i så fall kontaktpersonerna.

Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Styrelsens telefonnummer hittar du nedan under fliken GEMENSKAP OCH AKTIVITETER 09 oktober.

Styrelsen håller hela tiden på att se över vilka flera verksamheter, som kan startas upp, och i vilken ordning, och återkommer förhoppningsvis inom kort. Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Text

Text

Text

Text

Distrikt Norra Älvsborg hemsida

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PRO Alingsås försvarade titeln i riksfinalen av PROvetarna

  Förra årets riksfinal i PROvetarna genomfördes 17 maj i Stockholm. Fem vinnarlag från respektive regionfinal gjorde upp om segern. PRO Alingsås lyckades försvara titeln från 2019 trots hårt motstånd.

 • Övrigt

  Insamling för äldre i krigets Ukraina

  De äldre i krigets Ukraina behöver vår hjälp eftersom kriget drabbar de äldre hårt. PRO Stockholms län har därför startat ett insamlingskonto för hjälp till äldre i Ukraina.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Första centrala kursen ”live” sen pandemin

  Distriktens friskvårdsansvariga samlades i Linköping som bjöd på strålande vårväder. Deltagarna fick prova på ett flertal nya aktiviteter att inspireras av.

 • Övrigt

  Påsken närmar sig med sjumilasteg

  Mina kära vänner, påsken närmar sig med sjumilasteg. TV:s meteorologer hälsar att vädret ska bli långsamt varmare med goda solchanser i hela Sverige. Jag vill önska alla PRO:s medlemmar en riktigt härlig och avkopplande påskhelg.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet