Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Nytt 2024-02-18. Årsmötet hölls den 15 februari i Bohus servicehus med ett 70-tal medlemmar på plats, och startade med underhållning av DU o COMP, som sedan också hade gjort ett quiz med en hel del kluriga frågor. Sedan blev det kaffe/the med en riktigt god semla. Efter detta startade årsmötet, Där våran gode Hellman valdes till ordförande och våran Ritva valdes till sekreterare. Dagordningen med sina 13 punkter kördes snabbt igenom med hjälp av den vane Hellman. Noterades att inget program har kunnats tas fram, då PRO inte vet om man kommer att ha tillgång till lokaler framöver efter kommunens beslut. Därefter drogs vinnarna på dom olika lotterierna. Information lämnades också om att resor kommer att ordnas under våren. Intresserade kan vända sig till Adiels på telefon 0706469410.

Nytt 2024-01-18. I går var vi på medborgarhuset i ledet, där vi som vanligt fick till oss en massa tomt prat, men att vi ändå fick väckt ett antal frågor, som dom styrande i kommunen fick uppdaterat. Då dom säkert inte hade trott att det skulle komma så många intresserade, när det var så dålig väderlek, så får vi hoppas att dom tar till sig att det är dessa och alla deras kamrater/släkt och vänner, som kommer att kunna lägga sina röster på ett bättre styre om inte de styrande tar till sig aktuellt ärende. Vi fick förmånen av att åka buss upp till mötet, som PRO Surte-Bohus styrelse hade beställt. Tack Ronny för ditt engagemang. Ett stort tack även till vår eminenta chaufför Folke som rattade bussen suveränt. Denna fråga kommer upp på vårt årsmöte, där du får mycket mera information om vad som hände och händer i nutid.

Nytt 2024-01-16. VILL BARA PÅMINNA OM ATT DU GÄRNA FÅR FÖLJA MED I BUSSEN TILL LEDET I MORGON FÖR ATT HJÄLPA VÅRA POLITIKER ATT FÖRSTÅ ATT ÄVEN VI ÄLDRE ÄR VÄLJARE OCH INTE STÅR UT MED VAD SOM HELST. SE NEDAN, NÄR BUSSEN GÅR OCH VAD SOM SKALL SKE.

Nytt 2023-12-16. Cafeet har öppet 3 dagar i veckan. Måndag, onsdag och fredag mellan 10.00 och 12.30. Under jul och nyår har cafeet stängt måndagen den 25 december och måndagen den 1 januari. Styrelsen och personalen vill tacka alla gäster och önskar alla EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR:

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.

Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Text

Distrikt Norra Älvsborg hemsida

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  Bravo pensionsgruppen!

  I dag har regeringens pensionsgrupp tagit ett viktigt steg för att höja inkomstpensionerna i Sverige.

 • Händer som håller i kontanter.
  Övrigt

  Bankerna måste betala för bedrägerierna

  Politiken måste göra mer för att bekämpa bedrägerier mot privatpersoner. Det skriver PRO tillsammans med bland andra Sveriges konsumenter och Villaägarnas riksförbund på DN Debatt.

 • Övrigt

  2G och 3G-näten släcks – har du koll?

  Fram till slutet av nästa år kommer de äldre svenska mobilnäten att fasas ut och ersättas med 4G och 5G. Du kan ha apparater hemma som behöver bytas ut.

 • Pension

  Har du rätt till bostadstillägg?

  En bit in på det nya året är det många som funderar över hur ekonomin ska gå ihop. En förmån att hålla koll på är bostadstillägget.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Löpartips för pensionärer

  Den 3 februari firas Löpningens dag. Det finns goda skäl att fortsätta springa även om man passerat 70 och 80.

 • Pension

  Så blir pensionerna 2024

  En pension kan innehålla många olika delar. Inte undra på att det är lite krångligt att förstå hur mycket pengar det blir i slutändan.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet