Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Bergunda-Öjaby-Sandsbro

Välkommen till

>>>>Bergunda-Öjaby-Sandsbro<<<<

"En förening med

"Visioner"

Vi är ca: 178 medlemmar i vår förening, som är till för dig som har livet framför dig och arbetslivet bakom dig. Tillsammans skapar vi mötesplatser för gemenskap, glädje och livslust. Här finns aktiviteter utifrån dina intressen – för gemenskap och personlig utveckling.

Gå med och få vänner - upplevelser för livet och dessutom en rad förmåner.

SISTA MEDLEMSMÖTET MED PRO BERGUNDA-ÖJABY-SANDSBRO

Så hade vi då nått den punkt då vi skulle upphöra som PR föreningen Bergunda- Öjaby -Sandsbro. Sorgligt men sant. Under de gångna två sista åren har vi försökt att få tillstånd en ny styrelse men det har varit helt omöjligt. Den gamla styrelsen har suttit väldigt länge och ville avgå. Men låt oss tänka på allt trevligt vi haft. Många resor har vi gjort. De har varit mycket trevliga. Vi har haft julmöten med god mat och fin underhållning. Pubaftnar har vi njutit av. Föredrag och underhållning på våra möten har varit väldigt uppskattade. Studiecirklar som oftast avslutats med en resa. Det sista året har vi rest i utvandrarbygd och i vår egna kommun. Gjort stadsvandring och till sist en Pubafton. Låt oss tacka varandra för alla goda minnen vi gett varandra.

PRO Bergunda -Öjaby—Sandsbros sista styrelse


Övrig information

I och med att vår förening läggs ner kommer denna webbplats att tas bort vid slutet på året. På hemsidans menyrad "Aktiviteter under åren" finns många bilder, som kan vara intressanta att spara i era egna datorer.

Webbmastern


Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Vård & omsorg

  Ny PRO-rapport om äldreomsorgen: Lägstanivå eller livsglädje?

  Många svenskar oroar sig över vården av anhöriga äldre och sin egen ålderdom. Trots de brister i äldreomsorgen som pandemin tydliggjorde så det är det väldigt tyst från våra politiker. PRO vill få ett slut på denna tystnad och åter sätta frågan på dagordningen. Därför släpper vi nu en rapport med fem åtgärder för att skapa en äldreomsorg med hög kvalitet som är likvärdig över landet.

 • Övrigt

  PRO: Äldre kvinnor utsätts också för våld!

  Idag på internationella dagen mot våld mot kvinnor vill PRO lyfta de äldre kvinnornas perspektiv. Det finns mycket forskning om våld mot kvinnor, men ofta rör forskningen inte äldre kvinnor. De få studier som ändå finns om äldre kvinnor visar detsamma som gäller vid våld mot kvinnor i yngre åldrar. Det vill säga att våldet är grövre, ofta upprepat och att det innebär svårare skador än det våld män utsätts för.

 • Övrigt

  PRO uppmanar finansmarknadsministern till krafttag mot bedrägerier

  Idag träffade PRO:s ordförande Åsa Lindestam och förbundssekreterare Johanna Hållén finansmarknadsministern, Niklas Wykman. Direkt efter mötet skickade vi ett öppet brev till Sveriges banker där vi kräver att de skyndsamt uppdaterar sina rutiner efter den nya domen i högsta domstolen.

 • Vård & omsorg

  PRO tycker till: strama upp reglerna för privata sjukvårdsförsäkringar!

  PRO ställer sig bakom kravet på stramare regler för privata sjukvårdsförsäkringar. PRO kommer alltid stå upp för att vård ska ges efter behov. Många multisjuka är också äldre och patienter som har lindriga besvär och sjukvårdsförsäkring ska inte tränga undan patientgrupper med större behov av vård

 • Övrigt

  PRO ställer sig bakom upprop mot digitalt utanförskap

  Var tionde invånare i Sverige lever i digitalt utanförskap. De kan inte få ett bank-id av olika anledningar och är utestängda från över 6000 tjänster som de har en medborgerlig rättighet att kunna nå. Samtidigt kan inte bankerna lösa detta på grund av regler som gör att alla inte kan få ett bank-id Men det finns en lösning.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet