Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Söndrum

Kiviks äppeltavla 2022

PRO Söndrum 2022 09 29
Halmstad

Rapport från medlemsträffen 2022 09 26

En fin höstdag samlades 81 medlemmar för att lyssna till sång och musik och få viktig medlemsinformation. Temat för dagens möte var Musik i alla dess former.
Ordförande hälsade alla välkomna och speciellt välkommen till våra två nya medlemmar Agneta Eriksson och Curt Bengtsson.

Inledningen på dagens tema Musik var information från Björn Clason, ordförande i PRO Dansarna, där han underströk glädjen och nyttan i att ta sig en svängom och det kan man med fördel göra i Snöstorps Allmogegård varannan tisdag kl 14 – 17, från den 4 oktober.
Sen intog duon L:n (Ellen, Lars-Lennart och Lars-Tommy) scenen och bjöd upp till en fantastisk musikkavalkad med skön musik och sång. Repertoaren innehöll allt från gitarriff och saxofonsolo, till Tommy Steele, Sven-Ingvars och Alla-Lena Löfgrens Lyckliga gatan och inte att förglömma mellansnacket, det gick inte
av för hackor. Med andra ord ett mycket fint
arrangemang.

Föreningsinformation: Mobilstudiecirkeln Så fungerar det kör igång med två grupper, Android och iPhone, under tre onsdagar 23 och 30 nov samt 7 dec 2022 i ABF:s lokaler på Nässjögatan 10. Till föreningen KPR-representant 2023 – 2026 utsågs ordf Per Meijer.
Medlemsträffar kan kanske börja i Staffanssalen hösten 2023 men mest troligt våren 2024.

Reseledaren Leif Johansson informerade om Julmarknadsresan till Tjolöholm den 24 november, visserligen fulltecknad nu men en reservlista görs upp. Falkenbergsrevyn den 5 februari 2023 blev under mötet fulltecknad, men även här upprättas en reservlista.
Kaffe med fikabröd samt lotteri med många vinster avslutade en mycket fin och bra medlemsträff.

Enligt uppdrag
Ann-Margret Meijer
Sekreterare