Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Halmstad

Tips

Här får du tips på allt.

Medel att söka ur JAMES DICKSONS MINNESFOND

James F Dicksons minnesfond har, enligt stadgarna, till uppgift att lämna bidrag eller bekosta konvalescentvård, rekreationsresa eller rekreationsvistelse åt behövande i bland annat Hallands län.
Styrelsen för minnesfonden vill informera om möjligheten för era medlemmar att söka medel ur fonden. Vi är därför tacksamma om ni på lämpligt sätt kan informera om fonden och dess syfte.
För ytterligare information hänvisas till fondens hemsida

www.jamesfdickson.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På hemsidan finns en ansökningsblankett.
STYRELSEN FÖR JAMES DICKSONS MINNESFOND
Med vänlig hälsning
enligt uppdragPerallan Orrbeck

Hej alla, vill du flytta?

PROpensionären söker pensionärer, gärna PRO:are men inget krav, som vill flytta från sin nuvarande bostad men som sitter fast i den av ekonomiska eller skattemässiga skäl eller för att det saknas lämpliga bostäder för äldre, och som vill vara med och berätta om sina erfarenheter kring detta i en artikel i tidningen. Syftet är att sätta fokus på problemet och vad som behöver göras åt det. Dela gärna denna efterlysning, och stämmer du in på beskrivningen eller känner du någon som gör det,

Tipsa gärna: ake.persson@pro.se

Tack på förhand!

Åke Mvh, Åke Persson Chefredaktör

Vill du börja konditions- och gruppträna?

Du som är över 65 år eller är förtidspensionär har nu möjlighet att teckna medlemskap på Nordic Wellness för 199kr/ månad där styrketräning, konditionsträning och gruppträning ingår i medlemskapet

Nordic Wellness har 6st gym i Halmstad, 2st i Falkenberg, 2st i Varberg och 6st i Kungsbacka.

Med vänliga hälsningar Johannes Ekberg 0790-612108

För mer information Nordic Wellnes Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kolla in Digital tid tillsammans
Tid Tillsammans är en direktsänd digital gemenskap på tisdagarna den 15 och 22 december. Dit välkomnas alla som vill uppleva glädje, inspiration och engagerade diskussioner om tillvaron just nu. Du bestämmer själv om du vill lyssna eller delta och sändningen är helt kostnadsfri. Initiativet kommer från Lotta Loosme och Helene Hedqvist, som båda har en bakgrund inom kommunikation och med en vilja att bidra med en positiv gemenskap under ett år som varit tufft – inte minst för landets äldre. Finansiärer är riksförbundet HjärtLung, Storytel och Hypotekspension.
Följ programmet på tidtillsammans.se Länk till annan webbplats.. Programledaren Doreen Månsson har en härlig mix förberedd i studion. Det blir samtal, expertpaneler, musik, böcker och frågesport. Start kl. 15.00 – ingen föranmälan krävs. Välkommen!
Läs mer om Tidtillsammans.se Länk till annan webbplats.
Länk till Tidtillsammans hemsida Länk till annan webbplats.