Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

FOTO: PRO

PRO:s riksmästerskap och nationella evenemang 2023

PRO:s riksmästerskap genomförs i fem grenar under året: orientering, golf, boule, bowling samt den populära frågesportstävlingen PROvetarna.

Lagmästerskapen i golf, boule och PROvetarna föregås av uttagningar på distriktsnivå. I de individuella tävlingarna i orientering, golf och bowling krävs inga uttagningar för att få delta. Inte heller för bowlinglagen.

Friluftsdagen

Onsdag 27 september genomförs PRO:s nationella friluftsdag för fjärde gången. En dag som snabbt blivit en framgång med många föreningar och distrikt som bjuder in sina medlemmar till en dag med aktiviteter i natur- och närmiljö. Det är också en möjlighet för föreningarna att visa upp sin verksamhet för nya medlemmar och naturligtvis värva fler.

Mattcurlingdagarna - inställda

Mattcurlingdagarna är tyvärr inställda på grund av för få anmälda. Dagarna genomförs i Göteborg för alla PRO:are som vill vara med att tävla med likasinnade i sin favoritsport mattcurling. Och för dem som inte har möjlighet att besöka Göteborg går det lika bra att anordna en mattcurlingdag på hemmaplan. Genom initiativet hoppas vi att fler får en möjlighet att upptäcka den spelglädje och gemenskap som så många får genom mattcurlingen.

Datum för årets riksmästerskap och nationella evenemang:
29 augusti Regionfinaler i PROvetarna
30–31 augusti RM i orientering, Torshälla
5–6 september RM i golf, Uppsala
9–10 september RM i boule, Gysinge Herrgård
27 september Friluftsdagen
3–6 oktober RM i bowling, Tranås
1 november RM i PROvetarna, Stockholm

Läs mer om PRO:s nationella friluftsdag, få tips på aktiviteter och ladda ner inspirationsmaterial på sidan ”PRO Hälsosam flyttar ut”

Kommunikation kring riksmästerskapet

Hämta nedladdningsbar logotyp för riksmästerskapet här.