Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Närbild på läsplatta

FOTO: Anneli Nygårds

PRO livsstil: Nytt hälso- och livsstilsverktyg – ett exklusivt erbjudande till PRO:s medlemmar!

Vill du förbättra din hälsa, dina levnadsvanor och ditt mående? Med hälsosatsningen PRO Livsstil tar PRO och Göteborgs universitet tillsammans ett helt nytt grepp för ett gott åldrande. PRO:s medlemmar är de första som får tillgång till det internetbaserade hälso- och livsstilsverktyget, som är utvecklat av forskare för att främja hög livskvalitet och en bra hälsa hela livet.

PRO Livsstil, som vi kallar verktyget, innehåller övningar och ett stort bibliotek av texter, skrivna av läkare och forskare, som ger dig stöd och tips för hur du kan påverka ditt mående och din hälsa i positiv riktning.

Klicka här för att komma till verktyget: pro.priushealth.org Länk till annan webbplats.

Verktyget utgår från den senaste forskningen och använder öppna frågor för att sporra dig att tillämpa kunskapen på ett personligt sätt i din vardag och lättare förebygga och hantera livsstilssjukdomar. Du får se hur inställningen till mat och motion, stress och livsbalans, existentiella frågor och relationer, hänger samman och påverkar hälsan på ett genomgripande sätt.

Här kan du läsa beskrivningar av användares erfarenheter vid användandet av PRO livsstil. Pdf, 189.6 kB.

Verktyget har utvärderats i forskningsstudier, och många beskriver hur det har förändrat hur de ser på sig själva och sin hälsa, vilket inte bara påverkat deras levnadsvanor utan även deras grundläggande livsinställning.

KOM IGÅNG MED PRO LIVSSTIL:

PRO Livsstil är enkelt att använda via din dator, läsplatta eller smarta telefon.
Du skapar ett konto genom att gå in på adressen pro.priushealth.org Länk till annan webbplats.

Klicka där på alternativet skapa din profil.

Du skapar där ditt personliga konto genom att ange din e-postadress som användarnamn och väljer ditt eget lösenord. Registreringskoden är pro-livsstil.
Vi hoppas att du skall känna dig varmt välkommen och få mycket glädje av PRO Livsstil!

Ladda ned ett flygblad om PRO livsstil här. Pdf, 466 kB.