Orangeriet, Gysinge Herrgård Orangeriet, Gysinge Herrgård

                 Matsedel
                                           

                                      Vecka 34

                                              20 - 24/8
 
 
                                     Måndag - Söndag
                           Serveras lunch 11:30 - 13:30
 
 
  Måndag
Lunch Dillkött på klassiskt manér
Veg Dillgryta
   
  Tisdag
Lunch Bruna bönor med fläsk
Veg Zucchini- och paprikagryta serveras med bulgur
   
  Onsdag
Lunch Het kycklinggryta med ris
Veg Broccoli- och fetaostbiffar
   
  Torsdag
Lunch  Kolja med rostad räksås serveras med färskpotatis
Veg Grönsaksgratäng med limeyoghurt
   
  Fredag
Lunch
Köttfärslimpa med gräddsås och lingon
Veg Vegfärslimpa
   
  Lördag
Lunch Lammrostbiff med timjansrostad potatis samt pepparsås
Veg Nötbiffar med vinbärsgelé
   
  Söndag
Lunch Lax med skagenröra och dillpotatis
Veg Falafel med pitabröd och vitlöksdressing
   
   
  Pris:  95 kr
   
   
                Kaffe och sötsak ingår alltid efter maten
   
   

                            Smaklig måltid!  

   
                 Med reservation för eventuella ändringar
 
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.