Välkomna till Gysingekursen

I höst startar den nya 15-veckorskursen vid PRO:s folkhögskola: Gysingekursen! Dans, natur och kultur i herrgårdsmiljö till starkt reducerat pris för PRO-medlemmar.

2017-03-31 Dags igen för en ny lång allmän kurs på PRO:s folkhögskola: Gysingekursen som pågår i 15 veckor!

Ur innehållet i höst: Dans och friluftsliv, konst och kultur, brukshistoria och aktuell samhällskunskap. Kursen startar 21 augusti och pågår till strax före jul, 15 december med lov ett par höstveckor.

"Gysingekursen" är starkt subventionerad av PRO och kostar för ickemedlemmar 1500 kr per vecka - men för PRO:are 750 kronor för sju dagars mat och logi!

För många kursdeltagare innebär en 15-veckorskurs en nystart, ett tillfälle för berikande studier men också social samvaro och värdefull friskvård. Deltagarna svetsas samman som ofta är fallet på en kurs på en folkhögskola. Man lever och bor och äter tillsammans och blir oftast vänner för livet!
Så ta chansen och ge dig den här tiden i livet, brukar gamla 15-veckorsdeltagare säga till de nya. Och att man bor i vacker kulturhistorisk miljö med Dalälven inpå knutarna och får nya kamrater på köpet gör det hela inte sämre.

Läs mer

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla villkor