Herrgården renoveras

Gysinge Herrgård/PROs Folkhögskola Gysinge Herrgård/PROs Folkhögskola

Vi kommer äntligen att få vår herrgård stamrenoverad och arbetet kommer att pågå mellan oktober - januari. Vi kommer därför att hålla herrgården stängd från och med september. Alla kurser kommer till största delen att genomföras som planerat

2017-08-02  

Välkommen till PRO:s folkhögskola hösten 2017!

Alla kurser kommer till största delen att genomföras som planerat. Om din kurs blivit inställd kommer du att få ett särskilt meddelande.
Din kurs kommer att vara i en kurslokal som finns ute på Café Udden eller i en av de nu ombyggda gamla fina mangårdsbyggnaderna. Café Udden kommer att vara folkhögskolans hjärta, där vi har vår reception och mötesplats. Receptionen kommer att ha öppet 09.00-22.00 måndag – fredag. Här i den vackra miljön vid älven kommer förmiddags- eftermiddag- och kvällsfikat att serveras.

Sovplatser finns i villorna och några av er kommer att dela rum. Vi kommer också att ordna vandrarhemsboende på promenadavstånd från folkhögskolan. Det kommer att ordnas transport för dem som önskar det. De som bor på vandrarhem får som alla kursdeltagare bäddade sängar och städning av sina rum. För dig som väljer att bo på vandrarhem, kommer deltagaravgiften att reduceras med 1 000 kronor/deltagarvecka.

Med vänliga hälsningar

Kristin Spolander
rektor PRO Folkhögskola.

Mobil: 070-280 51 35

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla villkor