A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

AIK och PRO i samarbete: Gå på årets pensionärsmatch

Söndagen den 26 augusti klockan 17.30 spelar AIK Fotboll mot Trelleborgs FF i Herrallsvenskan på Nationalarenan i fotboll, Friends Arena. Matchens arrangemang kommer till stor del att präglas av det som utvecklats till en tradition och en kampanj vid namn ”Den Saknade Generationen”, eller som den uttrycks i allmänhet ”Pensionärsmatchen”. AIK Fotboll arrangerar nu kampanjen för tredje året i rad och verkar för att locka en viktig målgrupp på våra läktare. Pensionärer.

När AIK Fotboll lanserade kampanjen ”Den Saknade Generationen” för första gången 2016 var den samlade ambitionen att arrangemanget skulle bli just en tradition på lång sikt och genom en upprepning 2017 av det som upplevdes som en monumental succé så kan vi konstatera att kampanjen är här för att stanna. Initiativet från 2016 där AIK Fotboll begränsade omfattningen till lokalt förankrade organisationer och äldreomsorger samt vårdhem växte 2017 till att involvera hela Norra och Västra Stor-Stockholms pensionärer har medfört en försäljning av tvåhundra årskort som profilerats som Pensionärskort till en utvald sektion på Friends Arena.

2018 har AIK Fotboll i ett samarbete med Riksorganisationen PRO den stora glädjen att gemensamt kunna rikta ett förmånligt biljetterbjudande till en betydande del medlemmar i PRO. Med det initiativet hoppas AIK Fotboll att nå ytterligare ny nivå på arrangemanget. AIK Fotboll kommer att erbjuda en rad för målgruppen anpassade faciliteter och ett värdskap som dels syftar till att förenkla besöket men också skänka goda intryck av AIK Fotboll och Nationalarenan Friends Arena. 

AIK Fotboll vill redan nu passa på att hälsa alla pensionärer varmt välkomna till AIK-Trelleborgs FF den 26/8 på Friends Arena.

Förutom samarbetet med PRO sker formella inbjudningar till över 200 andra organisationer och lokala vårdhem knutna till målgruppen. Dessutom kommer AIK Fotbolls årskortsinnehavare, supportrar, medlemmar och officiella representanter uppmanas i olika former att erbjuda en stadig armkrok eller varm hand till närstående AIK:are av den äldre generationen till Friends Arena denna dag.

Använd följande kod när du bokar biljett: AIKPRO2018 

Rabatten innebär en prissänkning från 99:- till 65:- !

Boka genom att klicka här:

http://www.aikfotboll.se/pensionar

Vid frågor kontakta Daniel Norlander på AIK.
E-post: 
daniel.norlander@aikfotboll.se 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.