A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Magnus Uggla blir uppvaktad av PRO i tv-programmet Så mycket bättre

Petter, Magnus Carlson, Titiyo, Miss Li och Magnus Uggla i TV4-programmet Så mycket bättre. Petter, Magnus Carlson, Titiyo, Miss Li och Magnus Uggla i TV4-programmet Så mycket bättre.

Den folkkära artisten Magnus Uggla fyller 65 år 2019 och PRO passade på att välkomna honom till gemenskapen i Sveriges största pensionärsorganisation bland våra 330 000 medlemmar. "Det är klart att jag ska gå med, jag är ju pensionär!", säger han i tv-programmet Så mycket bättre.

2019-12-09 "Käre Magnus - välkommen i PRO. Världen är din! Nu smäller det redan den 20:e varje månad, när pensionen kommer. Sen kan du vara kung-kung-kung i baren på någon av PRO:s många afterwork." Så inleds PRO:s välkomsthälsning till Magnus Uggla som han glatt tog emot i programmet som sändes 7 december.

– Äntligen! säger Magnus Uggla.

– Ska du gå med i PRO? frågar Little Jinder.

– Det är klart att jag ska gå med, jag är ju pensionär!, säger Uggla.

Här kan du se programmet i TV4. PRO:s uppvaktning sker 1h 10 minuter in i programmet.


Här kan du läsa hälsningen i sin helhet:

"Käre Magnus - välkommen i PRO. Världen är din! Nu smäller det redan den 20:e varje månad, när pensionen kommer. Sen kan du vara kung-kung-kung i baren på någon av PRO:s många afterwork. Om du vill lär vi dig gärna dansa nykter. Saknar du ditt band - var fan är det nu, förresten? Du kan annars hitta nya musiker hos oss, eller delta i en av alla våra rock-körer? Här ger vi järnet och bangar inte för nåt. Tveka inte att ta emot det här erbjudandet, 4 sekunder är vad det tar att gå med, men i PRO är underbart sedan långt. PS. Vi vet vart alla vackra kvinnor har tagit vägen!"

Här är välkomsthälsningen som Magnus Uggla fick av PRO. FOTO: PRO

Klicka här för större version av bilden.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.