A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gemenskap & aktiviteter

 • Glöm inte upphovsrätten när du publicerar bilder på pro.se

  2019-09-03 Grundregeln är att du aldrig får ta en bild från internet. Det kan finnas undantag om fotografen uttryckligen skriver att bilden är fri att använda, eller om du kommit överens med fotografen om detta, eller att licensen för bilden tillåter att du använder bilden. Om du gör fel kan PRO få betala stora summor i böter.

  Läs mer
 • Nytt nummer av PROpensionären på väg ut nu!

  2019-09-03 I PROpensionären nr 5/2019 kan du bland läsa om PRO Ungdom i Rimbo, en inspirerande verksamhet där unga och gamla möts över generationsgränserna. På grund av trycktekniska problem kan vissa medlemmar få detta nummer av PROpensionären med några dagars fördröjning. Vi ber om ursäkt för det.

  Läs mer
 • Utlottning av gratis biljetter till Sanna Nielsens nya turné

  2019-09-03 Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Michael Jackson, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att flätas samman din upplevelse. OBS! Tävlingen avslutad. Vinnarna meddelas via brev.

  Läs mer
 • Så var riksmästerskapet i Bridge 2019

  2019-09-03 Riksmästerskapet i bridge 2019 spelades den 1–2 september på Ålands hav ombord på Cinderella; Viking Line. Här kan du läsa mer, se resultaten och se bilderna.

  Läs mer
 • Gifte sig på sitt 100-årskalas - träffades i PRO-kören

  2019-09-09 Gästerna på Lennarths 100-årskalas blev överraskade - plötsligt dök en präst upp och vigde Lennarth med hans stora kärlek Britta som han mötte i PRO-kören. Paret kan nu vara ett av Sveriges äldsta som är nygifta, skriver Aftonbladet och Kristianstadsbladet.

  Läs mer
 • Så var riksmästerskapet i golf

  2019-09-09 PRO:s riksmästerskap i golf genomfördes 5–6 september i sagolika Sunne. Runt 140 golfare från hela Sverige tävlade individuellt och i distriktslag på en bana med en magnifik utsikt över sjön Fryken och Sunne kyrka.

  Läs mer
 • Nytt träningsmaterial för äldre släppt

  2019-09-09 I dag lanseras ett helt nytt träningsmaterial riktat till pensionärer och äldre - Lättsam träning. Materialet är framtaget i samarbete mellan PRO, Korpen, Gymnastikförbundet och SISU Idrottsböcker.

  Läs mer
 • PRO gläds åt regeringens idrottssatsning men oroas av läget i äldreomsorgen

  2019-09-12 Regeringen presenterade på eftermiddagen flera förslag, som kommer i budgeten för 2020 och som påverkar oss pensionärer. Ett av förslagen rör satsningen på äldre och idrott. Statliga bidrag har länge funnits till stöd för barn- och ungdomsidrotten. Med det nya stödet inkluderas en större del befolkningen.

  Läs mer
 • Så var riksmästerskapet i boule 2019

  2019-09-16 Årets riksmästerskap i boule genomfördes 14–15 september – traditionsenligt på Gysinge herrgård. Mästerskapen bjöd på två dagars spel i skuggan av de uråldriga lindarna framför smedjan och forsen.

  Läs mer
 • Vill du vara med i ett internationellt fotoprojekt?

  2019-09-18 Den belgiske fotografen Paul Bulteel har ett fotoprojekt som han kallar ”No war generation”. Projektet fokuserar på de europeiska människor födda strax efter andra världskriget och som haft fred och frihet under hela sitt liv.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.