A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gemenskap & aktiviteter

 • Utlottning av gratis biobiljetter

  2019-08-12 Ta med dig själv och en vän på bio! Biljetter lottas ut till filmen Amazing Grace om Aretha Franklin samt Inna da yard om reggae-musikens kulturhistoria. OBS! Utlottning nu avslutad!

  Läs mer
 • Så var riksmästerskapet i orientering 2019

  2019-08-12 I år samkördes PRO:s riksmästerskap i orientering för första gången med SPF Seniorernas dito – under namnet FoRM (Förbunds- och Riksmästerskap). Tävlingen genomfördes 6–7 augusti i Sala och det blev ett lyckat samarbete som lockade cirka 110 startande i sprinten första dagen och runt 170 i andra dagens mästerskapsklasser.

  Läs mer
 • Gå på årets pensionärsmatch till bra medlemspris!

  2019-08-13 När AIK Fotboll tar emot Kalmar FF på Nationalarenan Friends Arena söndagen den 18 augusti så sker det genom kampanjen vid namn ”Den Saknade Generationen”, eller som den uttrycks i allmänhet ”Pensionärsmatchen” för fjärde året i rad. Som medlem i PRO får du en biljett för endast 50 kronor.

  Läs mer
 • PRO på Dagens samhälle: "Gör nu verklighet av vallöftet om äldrelyft!"

  2019-08-23 Finansminister Magdalena Andersson och dåvarande äldreminister Lena Hallengren borde göra verklighet av sina vallöften om ett statligt stöd till äldrelyft. Gör det redan nu i höstbudgeten, uppmanar pensionärsorganisationerna och Riksidrottsförbundet regeringen.

  Läs mer
 • Nu är det dags för regionfinalerna i PROvetarna

  2019-08-23 På onsdag den 28 augusti hålls regionfinaler i PRO:s stora frågesport PROvetarna. Finalerna hålls på fem platser i Sverige. Tävlingen startar samtidigt klockan 13.00 på alla ställen och samma frågor, levererade i förslutna kuvert, ställs i alla finaler. Varmt välkomna till regionfinalerna.

  Läs mer
 • "PRO-kören kan ha räddat mitt liv"

  2019-08-26 När insändarskribentens man gick bort blev PRO-kören i Kärrtorp räddningen. Väl inne i lokalen möttes jag av ett hjärtligt välkomnande: ”Hej kom och sätt dig. Vi börjar alltid med fika och lite småprat, sedan tar sången vid”.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.