A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gemenskap & aktiviteter

 • PRO ökar i anseende i stor undersökning

  2019-05-08 Opinions- och analysbolaget Kantar Sifo mäter årligen ett anseendeindex för svenska organisationer. PRO har ökat från värdet 43 till 48 och placerar sig därmed på femte bästa plats av 35 undersökta organisationer. PRO ligger därmed också över snittvärdet för alla undersökta som ligger på 35.

  Läs mer
 • Till er som fått brev från Entercard - viktigt att ni följer instruktionerna

  2019-05-10 Entercard är leverantör av PRO Mastercard och har i dagarna skickat ut brev till kunderna om att man måste identifiera sig via bank-id eller PRO mervärde-appen. PRO har fått frågor från medlemmar om äktheten i detta brev och det är helt autentiskt så PRO uppmanar sina medlemmar att följa instruktionerna och ställa eventuella frågor till Entercard.

  Läs mer
 • PRO på miljömässa

  2019-05-10 I början av veckan hölls mässan Ekotransport 2019 på Münchenbryggeriet i Stockholm. Mässan har arrangerats fem år i rad av Bonnierägda tidningen Aktuell Hållbarhet och 2030-sekretariatet.

  Läs mer
 • Se PRO:s rörliga verksamhetsberättelse 2018

  2019-05-27 Nu är PRO:s verksamhetsberättelse 2018 här. Nytt för denna gång är att den även finns i rörlig form! Spela gärna upp den och titta tillsammans i din förening.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.