A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Läs nyheter längre ner på sidan!!!

 

Bäckby Torg i julbelysning

 

OBS!!          OBS!!          OBS!!          OBS!!          OBS!!          OBS!!

Alla aktiviteter i Bäckbyhuset är tillsvidare inställda. Detta gäller alltså Bangolf, Bingo, Line Dance, Biljard för herr och dam, Styrka/balans och Att använda datorn...

Även boulen och bowlingen är inställda. Vi hoppas att återkomma i höst.
===================================================

Är du 70 år eller äldre och behöver hjälp med att handla?

Om du är 70 eller äldre boende i ordinärt boende och inte kan få hjälp av människor i din närhet eller andra frivilliga engagemang kan du få hjälp av Västerås stads frivilliga resursgrupp (FRG). Behöver du hjälp med att handla livsmedel kan du ringa till Västerås stads kontaktcenter på telefonnummer 021-39 27 25. Våra telefontider är måndag-fredag klockan 07.30-17.00.

Tjänsten i sig är gratis, men dina varor betalar du själv. När du tagit kontakt med oss genom telefonnumret kommer vi ge dig information om hur våra frivilliga kommer identifiera sig och hur du betalar för dina varor. Vi vill att du ska känna dig säker när du använder tjänsten.
============================================================

Välkommen till PRO Bäckby

PRO Bäckby är en aktiv förening som arbetar för pensionärernas rätt och villkor i samhället.

Vår hemsida är föreningens främsta informationsportal för föreningens medlemmar och för andra som vill veta mer om föreninges verksamhet. På hemsidan kan du hitta vem du ska kontakta för medlemsskap, styrelse m.m. Föreningen anordnar en rad olika aktiviteter för sina medlemmar som syftar till trevlig samvaro och aktivt seniorliv.

Läs mer om PRO Bäckby och hur du blir medlem.  Klicka här!!


 

Har du synpunkter på eller idéer om PRO Bäckbys verksamhet??!!

Ring eller skriv ett mail och tipsa någon i styrelsen!! Du kan ringa eller maila!!!** Klicka här!!**


 

Polisen varnar för falska telefonsamtal!!!

 Läs mera här.

 

"Bäckby Mötesplats", se månadens program.   Klicka här!!


 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail

Aktuellt från Bäckby

 • Akta dig för coronasmitta!!

  2020-03-17 Coronasmittan dominerar alla nyheter och man får en känsla av att alla råd är olika.

  Läs mer
 • Årsmötet 9 mars 2020

  2020-03-09 PRO Bäckbys årsmöte inleddes med parentation. Därefter började årsmötesförhandlingar enligt dagordning. Ny styrelse valdes för 2020 och vi fick också beslut om att i höst pröva att ha Trivselträffar var tredje vecka istället för varannan vecka. Dagens underhållare var Henry Ceder som framförde kända låtar med lite kul snack emellan. Dagen till ära bjöds på semla till kaffet.

  Läs mer
 • Trivselträff 24 februari 2020

  2020-02-24 Trevlig och bra underhållning med ANNIZ orkester som bjöd en helt fullsatt lokal på musik, musikquiz och lite allsång. Det blev en eftermiddag med musik vi känner igen, lite tankeverksamhet och att sjunga ut för full hals. Populärt!!

  Läs mer
 • Trivselträff 10 februari 2020

  2020-02-10 Ny Trivselträff och för oss en ny underhållare som var "Spencer" från Enköping. Han visade sig bli en riktig favorit och Bäckbys PRO:are sjöng med och stampade takten till låtar ända från 60-talet.

  Läs mer
 • Trivselträff 27 januari 2020

  2020-01-27 Årets andra Trivselträff innehöll info om kommande aktiviteter och resor i föreningen men också erbjudanden om olika förmåner för oss PRO:are. Vår Bäckbypolitiker, Roger Haddad berättade om Bäckby, kommunalpolitiken och arbetet i riksdagen inför en intresserad publik.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.