A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Bäckby

Bäckby Torg

Välkommen till PRO Bäckby

PRO Bäckby är en aktiv förening som arbetar för pensionärernas rätt och villkor i samhället.

Vår hemsida är föreningens främsta informationsportal för föreningens medlemmar och för andra som vill veta mer om föreninges verksamhet. På hemsidan kan du hitta vem du ska kontakta för medlemsskap, styrelse m.m. Föreningen anordnar en rad olika aktiviteter för sina medlemmar som syftar till trevlig samvaro och aktivt seniorliv.

Läs mer om PRO Bäckby!  Klicka här!
=======================================================

Äldrebedrägerierna ökar - här är polisens tips för att undvika att du blir lurad

 Läs mera här.

=========================================================

"Varför sitta hemma och glo - när du kan gå till PRO".
                                                          PRO:are på Tvitter

=========================================================

"Bäckby Mötesplats", se månadens program.   Klicka här!!

Aktuellt från Bäckby

 • PRO Bäckby 40 år

  2019-06-12 PRO Bäckby fyller fyrtio år. Tänk vad tiden går då man har roligt och det har vi väl i vår förening. Jubileet firades på restaurang Slow Down med medlemmar i föreningen och inbjudna representanter från PRO-föreningar i Västerås. Det blev en trevlig kväll med god och gemytlig stämning.

  Läs mer
 • PRO Bäckbys Vårtallrik 2019

  2019-05-07 Denna vårdag, 7:e maj med typiskt aprilväder reste vi till Petterssons Utvreta, för att äta en Vårtallrik tillsammans med föreningens 80- och 90-åringar. Vi var ett 50-tal som följde med och vi fick en trevlig eftermiddag med god mat, trevlig underhållning av "Kungen" och härlig gemenskap oss pensionärer emellan.

  Läs mer
 • Trivselträff 29 april 2019

  2019-04-29 Vårens sista Trivselträff för PRO Bäckby inleddes med information om Vårtallrik och kommande 40-årsjubileum. Tänkt underhållare hade lämnat återbud och allas vår Jonny "Kungen" Fagerman kom istället, populär hos oss.

  Läs mer
 • Resa till Maria Langs Nora

  2019-04-25 Den 25:e april åkte ett 30-tal av PRO Bäckbys medlemmar till Maria Langs Skoga vilket i verkligheten är Nora. Hans Sahlmén guidade oss genom några av de platser i Nora där Maria Lang låter folk bli mördade i sina böcker.

  Läs mer
 • Trivselträff 8 april 2019

  2019-04-08 Vid dagens trivselträff blev vi anmodade att snarast anmäla oss till Nora-resan innan platserna tar slut. I Nora blir vi guidade av Hans om stadens "hemska mordgåtor". Dagens underhållare var Leif och Thord Åhman som sjöng visor och berättade trevliga historier.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.