A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Lärka fick Tallis att skratta.

2014-10-14 Ett välbesökt månadsmöte som inleddes med uppträdande av revyartist och bondkomiker Kaj Lärka från Norrköping. Han underhöll oss med sitt dragspel och sjöng samt berättade historier och anekdoter från både Öster o Västergötland på ett lugnt o behagligt sätt. Det har nog ej skrattats och applåderats så mycket på Tallåsgården förut. Ett mycket bra och uppskattat framträdande tyckte de ca nittio medlemmar som kommit. 
Kaj Lärka 
Kaj Lärka i full aktion. 

Efter uppträdandet så blev det information där Ulla Stenberg och Lars-Rune Öijvall berättade om vad som hade avhandlats senaste KPR det kommunala pensionärsrådet om bla KFABs kommande bygge av seniorboende på "brända tomten", att all hemtjänstpersonal och ledning finns nu i KFABs gamla kontor i Västergårdarna, vidare om kommunens nya team för säker hemkomst från lasaretten, klottersanering, skymmande träd och buskar på cykel o gångbanor, anropstrafik inom kommunen för äldre.
KPR information
Ulla Stenberg och Lars-Rune Öijvall informerar.
Ulla Stenberg vår studieorganisatör tog upp om det finns intresse för en cirkel "läs o res" som startar efter nyåret och det är Skåne man skall läsa om.
Roffe Lindgren informerade om resor i Maggan Larsens bortavaro om Musikalen EVITA 29 nov, en Ålandskryssning i slutet av oktober och adventsresa till Örebro. Även om Film o Teaterföreningens arrangemang den 18 oktober på Thor Modeén Teatern med Ann-Kristin Hedmark.

Sen blev det kaffe och smörgås och lotteridragning.
Vår ordförande Inga Kvael var mycket nöjd med mötet och tackade alla som kom.

Text o bilder Roffe Lindgren. 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.