A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Umeå

 • Kaffe, semla och en landshövding

  2020-02-26 Med en strålande sol och en blå himmel som följeslagare samlades medlemmarna i Umeå PRO City till årsmöte på 7:an. I caféet serverades kaffe, thé och en god semla och av det gemytliga sorlet att döma var stämningen god. Runt borden inne i Tranan fann alla en plats och årsmötet kunde ta sin början. En välkommenhälsning från ordföranden Anita Berg blev upptakten varpå hon hälsade nya medlemmar välkomna.

  Läs mer
 • Våffelkafé på Sjuans Mötesplats

  2020-02-17 Den 17 februari serverade PRO Umeå City våfflor med tillbehör för första gången på det nya decenniet. Ett 50-tal seniorer hade lockats av doften av nygräddade våfflor På Sjuans Mötesplats.

  Läs mer
 • Första medlemsträffen 2020

  2020-02-05 PRO Umeå City har haft sin första medlemsträff för året. Ett 50-tal medlemmar trotsade halkan för att lyssna på Katharina Radloff, miljöstrateg på Umeå kommun. Miljö och klimat är ju ett hett och aktuellt ämne.

  Läs mer
 • Höstmöte i Umeå PRO City

  2019-11-28 En blek novembersol trotsade det gråmulna vädret när Umeå PRO City hade sitt budgetmöte. Skaran av församlade medlemmar fann sin väg in i cafeterian där doften av palt från Mickelsträsk smorde smaklökarna. Med palten på faten och efter promenaden in till borden i Tranan fann alla sin plats och inmundigandet kunde ske.

  Läs mer
 • Våffelkafé på Sjuans Mötesplats

  2019-11-25 En gråkulen måndag den 25 november 2019 serverade PRO Umeå City, kaffe och våfflor med tillbehör för sista gången för året 2019.

  Läs mer
 • MICKES COMBO SVÄNGDE TILL DET HOS UMEÅ PRO CITY

  2019-10-24 Ensam eller i samlad tropp styrdes stegen till 7:an där månadsträffen för Umeå PRO City gick av stapeln en vacker onsdagseftermiddag i oktober månad. I caféet serverades korv med bröd samt kaffe och en smörgås. Trivseln var god redan från start och gamla som nya medlemmar kände sig välkomna. Alla pratade med alla och den gemytliga stämningen lät inte vänta på sig. Snart fylldes samlingssalen "Tranan" och sorlet fortsatte under förtäringen som slank ner utan bekymmer.

  Läs mer
 • "Gott och blandat" på estraden

  2019-10-21 Så var det då dags för det som pågått under två år. Det var då som Scendraget, teatergruppen inom Umeå PRO City, att tillsammans (med ABF som studieförbund) kom samman för att skapa det som efter mycket stötande och blötande utmynnade i den teaterföreställning som uppvisades fredagen den 18/10 på 7:an. Dagen innan skedde genrepet med många åhörare. När klockan närmade sig slaget 13.00 var "Tranan" (7:ans samlingssal) fylld till brädden med ett hundratal förväntansfulla åhörare.

  Läs mer
 • Våffelcafé på sjuans mötesplats

  2019-10-02 PRO Umeå City bjöd både gamla och nya medlemmar på våfflor på sjuans mötesplats. Ett sextiotal våffelsugna seniorer hittade vägen till oss på Mariehemsvägen 7 M för en trevlig prat- och fikastund.

  Läs mer
 • Höstfest med mat och dans

  2019-09-27 Så kom den efterlängtade sista fredagen i september, då den traditionsenliga höstfesten på Ersboda Folkets hus hölls för seniorer. Fyra PRO föreningarna Umeå City – Umeå Östra – Backen – Ersboda samarbetade för att gemensamt skapa feststämning för alla närvarande

  Läs mer
 • Välbesökt möte hos Umeå PRO City

  2019-09-20 Det kanske lämpar sig att sjunga som Lasse Berghagen att det nu är slut på sommarn's sköna dagar. Så kan det tyckas men än torde det dröja innan höststormarna viner kring mänskligheten.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.