A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Umeå

 • MICKES COMBO SVÄNGDE TILL DET HOS UMEÅ PRO CITY

  2019-10-24 Ensam eller i samlad tropp styrdes stegen till 7:an där månadsträffen för Umeå PRO City gick av stapeln en vacker onsdagseftermiddag i oktober månad. I caféet serverades korv med bröd samt kaffe och en smörgås. Trivseln var god redan från start och gamla som nya medlemmar kände sig välkomna. Alla pratade med alla och den gemytliga stämningen lät inte vänta på sig. Snart fylldes samlingssalen "Tranan" och sorlet fortsatte under förtäringen som slank ner utan bekymmer.

  Läs mer
 • "Gott och blandat" på estraden

  2019-10-21 Så var det då dags för det som pågått under två år. Det var då som Scendraget, teatergruppen inom Umeå PRO City, att tillsammans (med ABF som studieförbund) kom samman för att skapa det som efter mycket stötande och blötande utmynnade i den teaterföreställning som uppvisades fredagen den 18/10 på 7:an. Dagen innan skedde genrepet med många åhörare. När klockan närmade sig slaget 13.00 var "Tranan" (7:ans samlingssal) fylld till brädden med ett hundratal förväntansfulla åhörare.

  Läs mer
 • Våffelcafé på sjuans mötesplats

  2019-10-02 PRO Umeå City bjöd både gamla och nya medlemmar på våfflor på sjuans mötesplats. Ett sextiotal våffelsugna seniorer hittade vägen till oss på Mariehemsvägen 7 M för en trevlig prat- och fikastund.

  Läs mer
 • Höstfest med mat och dans

  2019-09-27 Så kom den efterlängtade sista fredagen i september, då den traditionsenliga höstfesten på Ersboda Folkets hus hölls för seniorer. Fyra PRO föreningarna Umeå City – Umeå Östra – Backen – Ersboda samarbetade för att gemensamt skapa feststämning för alla närvarande

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.