A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Annie Get Your Gun

Robertsfors musiksällskap har föreställning den 26 oktober kl. 15.00 på musicalen Anne get your gun. Vi har blivit inbjudna att följa med Backens PRO till föreställningen. Biljett och bussresa; 300 kronor. Anmäl dej till Gun 070 398 02 31 senast 1 juni.

Aktuellt från Umeå

 • Lösnummerkabaré på slak lina utan skyddsnät

  2019-05-22 PRO Umeå City har haft sin sista medlemsträff för våren och det med klang- och jubelspel. I solens givmilda sken kunde man se hattprydda seniorer styra sina steg mot 7:an där man togs emot med samma varma hälsningar som alltid. Inne i Tranan var borden vackert dukade och alla fann en plats att slå sig ned vid.

  Läs mer
 • Vårfest för PRO:are

  2019-04-26 "Ja, det är våren, ja det är våren som har kommit igen......" och "....när katterna på gårdarna jama......."

  Läs mer
 • Kakfrossa

  2019-04-24 Kakfrossa med sju sorters kakor och toner från en gyllene trumpet och ett förtrollande piano.

  Läs mer
 • Stuiebesök vid Ålö Maskiner

  2019-04-12 En grupp seniorer intog för en eftermiddag ett anrikt företag strax utanför Umeå. Ett studiebesök på initiativ av Umeå city PRO inleddes vid Ålö maskiner utanför Umeå. Peter Lindberg, produktionschef vid företaget hälsade gruppen välkommen och gav en kort information före rundvandringen.

  Läs mer
 • Våffelfest

  2019-04-03 Och det hände sig i april månad 2019 att från PRO Umeå City utgick ett påbud att det stundade ett våffelkalas på 7:an (samlingspunkten på Mariehem).

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.