A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Umeå

 • Våffelkafé på Sjuans Mötesplats

  2020-02-17 Den 17 februari serverade PRO Umeå City våfflor med tillbehör för första gången på det nya decenniet. Ett 50-tal seniorer hade lockats av doften av nygräddade våfflor På Sjuans Mötesplats.

  Läs mer
 • Första medlemsträffen 2020

  2020-02-05 PRO Umeå City har haft sin första medlemsträff för året. Ett 50-tal medlemmar trotsade halkan för att lyssna på Katharina Radloff, miljöstrateg på Umeå kommun. Miljö och klimat är ju ett hett och aktuellt ämne.

  Läs mer
 • Höstmöte i Umeå PRO City

  2019-11-28 En blek novembersol trotsade det gråmulna vädret när Umeå PRO City hade sitt budgetmöte. Skaran av församlade medlemmar fann sin väg in i cafeterian där doften av palt från Mickelsträsk smorde smaklökarna. Med palten på faten och efter promenaden in till borden i Tranan fann alla sin plats och inmundigandet kunde ske.

  Läs mer
 • Våffelkafé på Sjuans Mötesplats

  2019-11-25 En gråkulen måndag den 25 november 2019 serverade PRO Umeå City, kaffe och våfflor med tillbehör för sista gången för året 2019.

  Läs mer
 • MICKES COMBO SVÄNGDE TILL DET HOS UMEÅ PRO CITY

  2019-10-24 Ensam eller i samlad tropp styrdes stegen till 7:an där månadsträffen för Umeå PRO City gick av stapeln en vacker onsdagseftermiddag i oktober månad. I caféet serverades korv med bröd samt kaffe och en smörgås. Trivseln var god redan från start och gamla som nya medlemmar kände sig välkomna. Alla pratade med alla och den gemytliga stämningen lät inte vänta på sig. Snart fylldes samlingssalen "Tranan" och sorlet fortsatte under förtäringen som slank ner utan bekymmer.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.