A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Teg

 • Styrelseutbildning i Medlefors

  2020-02-21 Vid PRO Tegs årsmöte invaldes fyra helt nya ledamöter till styrelsen som inte hade tidigare erfarenhet av styrelsearbete inom PRO. För att man ska få så bra arbetsförhållanden som möjligt för den nya styrelsen ordnade man en styrelseutbildning och styrelseutveckling. Under två dagar var man samlade på Medlefors folkhögskola där man under ledning av Åsa-Kristina Landström, Medelfors, tog sig an stadgar och handlingsprogram, roller inom styrelsen mm.

  Läs mer
 • Hjärtlig fest på alla hjärtans dag

  2020-02-14 PRO Tegs festkommitté har startat en ny tradition med att ordna en trevlig middag på alla hjärtans dag. Genom samverkan med ett seniorboende på Berghem kunde både lokal och en trerättersmåltid ordnas. Det blev en uppskattad kväll med god mat, sång och historieberättande.

  Läs mer
 • PRO resa till Jokkmokks marknad

  2020-02-08 PRO Teg har besökt Jokkmokks marknad i sällskap med många andra. Under lördagen kunde 41 bussar med resenärer räknas in och besökare på marknaden översteg 2 000

  Läs mer
 • Ordföranden omvald vid årsmötet

  2020-02-05 PRO Teg har hållit sitt årsmöte. Stora salen i församlingsgården var fylld till sista plats när ordförande Göran Robertsson öppnade mötet. Han började med att hålla en parentation för de medlemmar som gått bort under året och han inbjöd till en tyst minut.

  Läs mer
 • Resa till Härnösand och Mittrevyn

  2020-01-25 PRO Tegs medlemmar har nyligen deltagit i en revyresa. Den gick i år till Härnösand och Mittrevyn som är Länsrevy i Västernorrland. I år kan man säga att det blev Ett Rent nöje, då revyn hette så och som vanligt var det en salig blandning av lustigheter.

  Läs mer
 • Årets första medlemsmöte

  2020-01-22 När PRO Teg inbjöd till årets första medlemsmöte var stora församlingssalen fylld till sista plats. Sorlet stiger som vanligt upp mot taket från upp till en timme före innan ordförande Göran Robertsson hälsade alla välkomna.

  Läs mer
 • Träff med kontaktombud

  2020-01-15 PRO Teg har samlat sina kontaktombud till en upptaktsträff inför den kommande vårterminen. Kontaktombud har en viktig roll genom att vara en länk mellan styrelse och medlemmarna; de är styrelsens förlängda arm i kontakten med medlemmarna. De hjälper till vid möten, besöker medlemmarna och delar ut informationsbrev mm.

  Läs mer
 • Lucia, gröt och julig körsång

  2019-12-13 Traditionsenligt arrangerade PRO Teg Lucia fest med gröt, underhållning, luciatåg och körsång. För underhållning i församlingsgården stod Pacemakerz.

  Läs mer
 • Julkonsert i Husum

  2019-12-08 PRO Teg har nyligen erbjudit sina medlemmar en resa till Husum för att lyssna till en julkonsert. Då efterfrågan var stor fylldes snabbt en dubbeldeckare med medlemmar som var sugna på fin julstämning

  Läs mer
 • Boulespel med inriktning på kamratskap

  2019-12-06 PRO Teg har haft friskvården Boule på sitt program sedan 1999. Många medlemmar har under årens lopp prövat på boulespel, för föreningens medlemmar har det inneburit tillfällen till trevliga sociala möten. Spelet har gynnat den stora kamratskap som kan uppstå när man får träffa andra med samma intresse.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.