A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Teg

 • Sommarresa med musikkväll som mål

  2019-08-16 PRO Teg har återigen erbjudit en sommarresa för sina medlemmar. I år var målet Café Storudden och artister som SlaBANG och Kalle Moreus med Bandet Hej Kalle. Evenemanget hade samlat över 1 100 åhörare, men då det var en utescen var allt möjligt.

  Läs mer
 • Picknick i det gröna och tipspromenad med kluriga bildfrågor

  2019-06-10 En solig juni afton träffades PRO Tegs medlemmar för att under trevlig samvaro avnjuta en underbar afton med picknick i trevligt sällskap. Förutom detta fick de testa sin förmåga genom att svara på kluriga bildfrågeställningar.

  Läs mer
 • Arbete hemma, en utställning om det ideala hemmet.

  2019-05-28 PRO Teg har nyligen erbjudit sina medlemmar att ta del av Kvinnohistoriska muséets utställning Arbete Hemma. Guiden Kristina Ahlenius informerade om hur konstnären Petra Hultman tänkt rörande sin utställning som handlar om husmodersidealets framväxt under 1950-talet. Efter guidningen och egen tid samlades gruppen och fikade samt diskuterade de intryck utställningen gett och hur det ser ut idag med hushållsnära tjänster.

  Läs mer
 • Avslutningsfika på Siffer- och minnesträning under nummerspel

  2019-05-27 En av PRO Tegs aktiviteter är Medlemsnummerspelet, där uppemot 70 deltagare träffs en gång i veckan för att umgås, hitta rätt siffror, få lite spänning och fika tillsammans. Denna aktivitet är bra då siffror, minne, koordination och motorik tränas, samtidigt som man har roligt.

  Läs mer
 • Ost och vin i kombination på event

  2019-05-23 PRO Teg har nyligen haft vinprovning därefter paj, sallad och eftersnack. Man hade samlats för att uppleva, lukta och smaka på viner passande för både sommarmat och välkomstdryck. Evenemanget leddes av vinkännaren och skribenten Lennart Odlander.

  Läs mer
 • Tunnbrödsbakning i renoverad bagarstuga

  2019-05-14 I den renoverade bagarstugan i Holmsund bakade nyligen några av PRO Tegs medlemmar tunnbröd. Bakningen skedde utifrån gamla recept och i vedeldad ugn.

  Läs mer
 • Medlemsmöte med körsång och reseinformation

  2019-05-08 PRO Tegs sista medlemsmöte för terminen innehöll körsång som påminde om sommaren som kommer. Efter kaffet följde information från ett reseföretag om resor i närmiljön eller på längre turer i Sverige, Norge eller Europa.

  Läs mer
 • Promenader i alla väder

  2019-05-07 PRO Teg erbjuder många former av verksamhet, allt från möten, fester, resor, studier, friskvård mm. Ett gäng sportiga entusiaster går stavgång eller promenerar en timme varje tisdag. De avslutar med fika och en studietimme med allt från material hur man håller sig frisk till samtal.

  Läs mer
 • Ny festkommitté ordnade med vårfest

  2019-05-03 På PRO Tegs vårfest, som hölls i Obbola folkets hus, träffades uppemot 150 medlemmar till en glad och trevlig, gemensam och social kväll. Den nya festkommittén hade arbetat för högtryck för att allt skulle klaffa till belåtenhet. Med fint dukade bord och välkomnande leenden mötte de gästerna som genast erhöll en god välkomstdrink. För att ta sig till festen bokades den inhyrda bussen av ett flertal nöjda medlemmar. Dansbandet Serenad spelade till dansen som pågick in i sena natten.

  Läs mer
 • Informationsträff för nya medlemmar

  2019-04-17 PRO Teg hade inbjudit sina nya medlemmar till en informationsträff med musikunderhållning och lunch. Ett trettiotal hade hörsammat inbjudan. De fick höra musik av Femte hjulet som består av Sanna Nordlund sång och Jacob Wicksell gitarr. De blandade som sig bör för seniorer gammalt och nytt. Man startade med den kända Jazzbacillen för att sedan övergår till Stevie Wonders Isn´t she lovely. Publiken vare riktigt med på noterna när Sanna tog i med Suspicious Mind.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.